mcoca Publicat Februarie 23, 2014 Raport Distribuie Publicat Februarie 23, 2014 Peste cateva saptamani voi pleca o saptamana la New York. As avea nevoie de cateva sfaturi : ce trebuie sa vizitez neaparat, ce trebuie sa fac neaparat, ce trebuie sa NU fac, la ce sa am grija. Legat de vama : as putea sa duc niste foie gras? Multumesc mult! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulcetica Postat Martie 22, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 22, 2014 Te-ai intors? Da niste detalii. Am inca o rezerva pentru zborul de lunga durata. Astept sa scoata vizele intii si apoi imi fac curaj. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators Admin Postat Martie 23, 2014 Administrators Raport Distribuie Postat Martie 23, 2014 Da, si eu sunt interesat de cea mai buna zona in care sa-ti cauti hotelul daca nu mergi business trip ci pur pentru vizitat. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Iunie 15, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 15, 2014 Abia acum am vazut intrebarea ... Eu am fost ca turist, dar nu am stat la hotel, asa ca nu pot sa va ajut. Am vizitat numai Manhattan-ul, restul nu prea m-a interesat. Am locuit in Greenwich village, pe care vi-l recomand cu caldura. Este un cartier linistit cu un sarm deosebit.Mi-a placut foartre mult orasul cu forfota lui. M-am plimbat ff mult pe jos ca sa-l descopar, sa-l simt.Cartierul care mi-a placut cel mai putin a fost Wall Street. Gri, rece, urat, nu m-a impresionat.Mi-a placut Biblioteca. Este exceptionala.A nu se rata MoMA (sunt si 5 sculpturi de Brancusi, niste tablouri cate peretele de Monet, water Lilly), la fel Metropolitanul, un spectacol pe Broadway.Foarte frumoasa zona Central Park, cu casele tipic New York-eze.Metroul ingrozitor de murdar. Accesul pentru handicapati este inexistent. Zborul a fost ok, mi-am facut antrenamentul pentru un zbor ce va urma, de 11 ore :). Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.