Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mamici de Noiembrie 2014 (Brumarei de Noiembrie 2014)

Recommended Posts

• Răspunsuri 334
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Amore80, e ok sa fii nervoasa. Eu la primul copil primele 3 luni eram un ghem de nervi si plangeam intruna. Deh, furtuna hormonala. Ma bucur ca acum sunt ok. Deci e ok, isi dac doar hormonii de cap. Fii blanda cu tine, e normal sa fii irascibila, pune-l in garda si pe partenerul tau ca s-ar putea sa fie si el coplesit de starile tale, e ok, o sa treaca ;)

Oanacreata, si eu mananc non-stop. Imi alung starile de greata astfel. M-am ingrasat deja, abia astept trimestrul 1. In rest toate bune, sa speram ca ramane asa :)

Sa aveti o zi frumoasa fetelor.

Distribuie pe alte site-uri

dureri asemanatoare celor din timpul menstruatiei aveti?eu am avut cateva saptamana trecuta dar vad ca acum nu mai am si eram cam speriata mai ales ca este prima sarcina iar primele diagnostice au fost groaznice ....gen sarcina extrauterina in urma carora am fost si internata si m-au cam speriat un pic ....c ziceti e normal sa nu se vada embrionul pana la 6 saptamani?

Am avut si eu dureri ca la menstruatie, acum au trecut. Nu stiu daca e normal sa nu se vada, dar poate te ajuta sa stii ca la prima sarcina am facut prima eco la 6 saptamani (voiam sa fiu sigura ca e sarcina si ca nu e extrauterina) si se vedea doar saculetul, embrionul nu, dar dr a zis atunci ca sunt insarcinata si m-a felicitat :) Si a avut dreptate

Fetelor, ma simt ca o closca. Sper sa nu va deranjeze ca tot spun de sarcina trecuta, dar si acum compar ce mi se intampla cu ce mi s-a intamplat atunci, ma raportez la ea, dar sunt totusi experiente diferite. Intentia mea este sa incerc sa vin in ajutor cu experientele mele si nu sa fac pe atotstiutoarea :)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...