Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Noiembrie 2014 (Brumarei de Noiembrie 2014)

Recommended Posts

• Răspunsuri 334
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Salutare burtici. Nu v-am mai scris de multișor. Am zugrăvit camera în care îl vom aștepta pe bebe și toată casa a fost vraiște. Acum încep să se așeze lucrurile...

Astăzi am făcut 15 săptămâni :) Felicitări celor care deja își simt bebele în burtică.. eu încă nu am reușit să diferențiez senzațiile... ba e propriul puls, ba ceva zgomote intestinale... Dar burtica a început să crească ușor... pe asta o observ.

Am primit vești bune la bitest - nu am risc crescut și la fel de bune și rezultatele pentru genele de surditate și fibroză chistică - nu am genele respective.

În jurul meu tot mai multe femei cu burtici sau care tocmai au născut. Ați observat și voi așa ceva? Crește natalitatea? :)

Vă pup și mai vorbim!

Distribuie pe alte site-uri

• 3 weeks later...

buna mamicutelor......am crezut ca sunt singura care nu a mai scris in ultima perioada....noi suntem bine crestem icet incet.....deja a inceput sa se vada proeminent burtica .....am fost la eco sa vdm c este insanu am avut noroc deoarece are cordonul intre picioruse:D....vreau sa va zic k deja am inceput sa primesc detoate....am primit patut...leagan...landou....deci de o parte din ele am scapat de cheltuiala ....voi cum mai sunteti?cum va mai simtiti?

Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...