Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dovlecei ghiocei de septembrie-octombrie 2013 #13

Recommended Posts

Fetelor da cybex e cel mai bun scaun, sa va explic si de unde am inspiratia asta  [alcool] scaunul din busul cu care merge robi al meu la gradi are numai scaune cybex din alea cu un fel de pernuta cum ziceti voi in fata, eh invatatoarea de la gradi mi-a zis ca sunt cele mai sigure si ca de fapt toate scaunele de masina pt copii ar trebui sa aiba partea aia din fata, e foarte importanta pentru copil in caz de ceva Doamne fereste  [flo2] deci da vi-l recomand si se pot monta si fara partea aia din fata daca va deranjeaza, se pune pur si simplu centura peste si se face si inaltator simplu pt copiii mai mari

acu eu am o mare mare dilema cu pestele, de care, cat de cate ori pe sapt, sunt oripilata cand ma gandesc, de crescatorie sau de ocean  [smulgpar] cica e mai bine de ape medii nu de suprafata, clar sunt dezorientata total, pastravul de crescatorii nu e prea bun, somon nu ca e prea gras, nu de dimensiuni mari ca e mai toxic, frate azi de dimineata numai peste caut pe net si am ametit nu am gasit nimic sa mi se lipeasca de creier  [fri]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 471
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...