Ainhoa79 Publicat Martie 2, 2014 Raport Distribuie Publicat Martie 2, 2014 Va rog sa ma ajutati,mi-e si greu sa mai scriu ,mereu termin dezamagita.ultimul cm l-am avut in 11.02,apoi in 19.02 mi s-a aratat pe testul clearblue ca sunt la ovulatie(moment mult visat,d-zeu parca mi-a zambit)iar acum in 2.03 :( de dimi am vazut o pata rozulie -maronie pe hartia igienica:(va rog sa ma ajutati,sa imi fac sperante ca poate fi de bine...mentionez ca am prestat in ziua in care mi-a zambit testul:)si inainte si dupa.. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andraeea Postat Martie 2, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 2, 2014 La mine sa sti ca asa a fost, la o zi cand trebuia sa imi vina menstruatia cand am fost la toaleta am vaut o pata rozalie- maronie, bineinteles am crezut ca mi-au venit musafirii, mi-am pus absorbant dar atat a fost. Am facut testul de sarcina cam la 7 zile si au iesit doua liniute......asa ca succes, sa auzim ca o sa ai un bebe. Nu te grabi cu testul in schimb, pata aceea apare in momentul cand se prinde bebe dar nu iese la test. Pup si sa auzim de bine! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudela Postat Martie 2, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 2, 2014 Daca este sa fie cu ochisori va fi cu siguranta!Ai rabdare...Daca stai stresata nu e deloc bine si nici nu rezolvi nimic. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danuta_aga Postat Martie 3, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 3, 2014 va fi bine stai linistita... stresul nu ajuta la nimic. incearca sa iti umpli timpul cu ceva ce iti place si sa nu te gandesti mereu la faptul ca ai ramas sau nu insarcinata.se zice ca bebelusi vin cand vor ei nu cand vrem noi asa ca nu iti ramane decat sa il astepti linistita pe al tau Si daca nu e sa fie acum nu te da batuta, spor la bebelit in continuare !!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.