ab5174 Publicat Martie 4, 2014 Raport Distribuie Publicat Martie 4, 2014 (editat) Au trecut 37 de ani de la cutremurul din '77.Eu eram destul de mica, imi amintesc doar ca mama plingea si nu intelegeam de ce. Editat de Martie 4, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Martie 4, 2014 Administrators Raport Distribuie Postat Martie 4, 2014 Pe mine ma inspaimanta cat de multi ani au trecut ... [zirea] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Martie 4, 2014 Administrators Raport Distribuie Postat Martie 4, 2014 http://youtu.be/aSN3mudRzVU Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
missdarcey Postat Martie 4, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 4, 2014 Dormeam . Ai mei m-au uitat in casa . Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ella73 Postat Martie 4, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 4, 2014 Aveam 3 ani jumate si stateam la bunici. Tin minte ca bunicul ne-a bagat sub tocul usii. Ai mei stateau la etajul 10, mama tocmai isi facuse baie si era in pat. Si era insarcinata in luna a 8a cu fratele meu. A fugit pe scari in camasa de noapte si nu a mai urcat vreodata in apartamentul ala (pe care l-au vandut mai tarziu). Au venit pe jos la bunici, pt ca nu stateam ft departe. Tin minte ca a doua zi au venit si rudele noastre din Ardeal. Tata a participat apoi la actiunile de cautare victime si imi povestea cat de mult l-au afectat. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.