Administrators redactor Publicat Martie 4, 2014 Administrators Raport Distribuie Publicat Martie 4, 2014 Azi au atacat iar ziaristii de la DailyMail cu stirea draguta ca la o banca in UK s-au pus afise la toaleta despre cum se foleste toaleta acolosa. Afise puse special pentru anajatii din Estul Europei ... care nu stiu sa foloseaca toaleta... [bib] [bib] [bib] Bine, cu totii stim ce frumoase sunt toaletele in garile Romanesti ... insa ma intreb daca angajatii de la acea banca ... totusi invatati si scoliti chiar nu pot sa inteleaga ca nu sunt in gara la Buzau sau e o stire tipic rautacioasa.... voi ce spuneti? stiti sa folositi toaleta in mod englezesc? stirea aici - si preluata si de olandezi aici Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Martie 4, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 4, 2014 lasa, ca la mine la banca inca sunt colege care folosesc toaleta urcandu-se cu picioarele pe vas...bine macar ca ridica acel colac de plastic...de unde stiu ? pai se vad urmele de talpi pe marginea toaletei, plus urina imprastiata fie pe jos, fie pe marginea vasului.de aceea nu m-as aseza in veci pe vasul unei toalete publice de la noi...as face-o poate doar daca ar fi nou-nouta si eu as fi primul utilizator :-)))pana atunci, pozitia schiorului sa traiasca. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
missdarcey Postat Martie 4, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 4, 2014 Ma tem ca nu e nici o rautate , iar afisele sunt mai mult pentru asiatici , eu asa am citit .Iar cu aruncatul hariei igienice la cos nu e nici o noutate , si la Sochi au intalnit ziaristii celebrele cosuri [fri] . totusi , toaletele acelea unde stai pe vine mai exista si in romania , si chiar pe la scoli [fri] . Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Martie 4, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 4, 2014 Eu nu vad nimic englezesc in a sta cu fundul pe buda si nu cu picioarele. Nici prin cap nu mi-ar trece sa ma sui cu picoarele, daca imi aluneca un picior in fintinitza? [:)] Dupa cum spune Corina Dana, se pare ca e un obicei east european.[soricel] lasa, ca la mine la banca inca sunt colege care folosesc toaleta urcandu-se cu picioarele pe vas...bine macar ca ridica acel colac de plastic...de unde stiu ? pai se vad urmele de talpi pe marginea toaletei, plus urina imprastiata fie pe jos, fie pe marginea vasului.de aceea nu m-as aseza in veci pe vasul unei toalete publice de la noi...as face-o poate doar daca ar fi nou-nouta si eu as fi primul utilizator :-)))pana atunci, pozitia schiorului sa traiasca. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Martie 4, 2014 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Martie 4, 2014 miss - dar in articol scrie ca e pentru workers from Eastern E Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Martie 4, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 4, 2014 culmea este ca la toaletele publice de pe la noi (ba chiar si la mine la job), in cosul de gunoi se pune hartia igienica folosita (alaturi de ambalaje, absorbante). mi se pare extrem de scarbos si neigienic sa stea "la vedere", in cos, hartie igienica murdara de kk/sange de la precedentele utilizatoare. scuzati detaliile, asta e realitatea. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glimmer Postat Martie 4, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 4, 2014 (editat) Si totusi pozitia corecta pentru ... este cea ghemuită, nu cea şezândă. Ca să se elimine complicaţiile, poate ar trebui să se instaleze toalete din acestea. Editat de Martie 4, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Martie 4, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 4, 2014 si ca sa raspund la intrebare, da, stiu s-o folosesc in stil englezesc, doar acasa, la parinti/soacra, si la hotel cand merg in vacanta .la job/toalete publice n-am cum sa respect regula din poza nr. 1, pentru ca toaletele sunt deja murdare sau nu ai garantia ca sunt curate/igienizate. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
missdarcey Postat Martie 4, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 4, 2014 Eu am citi ca s-au introdus afisele la toaletele dintr-o anumita universitate in Midlands , unde studentii sunt preponderenti asiatici si nu stiu sa foloseasca decat toaleta de la ei , aia pe care nu te asezi . Eu am cumparat de la farmacie niste toilet cover de unica folosinta din hartie . Le foloseste copilul cand mergem prin diferite locuri sau in excursie. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Martie 4, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 4, 2014 (editat) Asa e Mirela, articolul se refera in special la estici. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2572752/Stop-standing-toilet-Now-Lloyds-Bank-issues-instructions-use-British-loos-foreign-staff.html Edit: sint pomeniti esticii, dar se refera la toata populatia globului care nu stie sa utilizeze toaleta. Editat de Martie 4, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.