Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Eticheta la toaleta va rog

Recommended Posts

• Administrators

Azi au atacat iar ziaristii de la DailyMail  cu stirea draguta ca la o banca in UK s-au pus afise la toaleta despre cum se foleste toaleta acolosa. Afise puse special pentru anajatii din Estul Europei ... care nu stiu sa foloseaca toaleta... [bib] [bib]  [bib]  

Bine, cu totii stim ce frumoase sunt toaletele in garile Romanesti ... insa ma intreb daca angajatii de la acea banca ... totusi invatati si scoliti chiar nu pot sa inteleaga ca nu sunt in gara la Buzau sau e o stire tipic rautacioasa....

voi ce spuneti? stiti sa folositi toaleta in mod englezesc?

eticheta.jpg

toaleta-europaest.jpg

stirea aici - si preluata si de olandezi aici

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 147
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

lasa, ca la mine la banca inca sunt colege care folosesc toaleta urcandu-se cu picioarele pe vas...bine macar ca ridica acel colac de plastic...

de unde stiu ? pai se vad urmele de talpi pe marginea toaletei, plus urina imprastiata fie pe jos, fie pe marginea vasului.

de aceea nu m-as aseza in veci pe vasul unei toalete publice de la noi...as face-o poate doar daca ar fi nou-nouta si eu as fi primul utilizator :-)))

pana atunci, pozitia schiorului sa traiasca.

Ma tem ca nu e nici o rautate , iar afisele sunt mai mult pentru asiatici , eu asa am citit .

Iar cu aruncatul hariei igienice la cos  nu e nici o noutate [:)] , si la Sochi au intalnit ziaristii celebrele cosuri [fri] .

totusi , toaletele acelea unde stai pe vine mai exista si in romania , si chiar pe la scoli [fri] .

Eu nu vad nimic englezesc in a sta cu fundul pe buda si nu cu picioarele. Nici prin cap nu mi-ar trece sa ma sui cu picoarele, daca imi aluneca un picior in fintinitza? [:)] [:)]

Dupa cum spune Corina Dana, se pare ca e un obicei east european.[soricel]

lasa, ca la mine la banca inca sunt colege care folosesc toaleta urcandu-se cu picioarele pe vas...bine macar ca ridica acel colac de plastic...

de unde stiu ? pai se vad urmele de talpi pe marginea toaletei, plus urina imprastiata fie pe jos, fie pe marginea vasului.

de aceea nu m-as aseza in veci pe vasul unei toalete publice de la noi...as face-o poate doar daca ar fi nou-nouta si eu as fi primul utilizator :-)))

pana atunci, pozitia schiorului sa traiasca.

culmea este ca la toaletele publice de pe la noi (ba chiar si la mine la job), in cosul de gunoi se pune hartia igienica folosita (alaturi de ambalaje, absorbante). mi se pare extrem de scarbos si neigienic sa stea "la vedere", in cos, hartie igienica murdara de kk/sange de la precedentele utilizatoare. scuzati detaliile, asta e realitatea.

Eu am citi ca s-au introdus afisele la toaletele dintr-o anumita universitate in Midlands , unde studentii sunt preponderenti asiatici si nu stiu sa foloseasca decat toaleta de la  ei , aia pe care nu te  asezi .

Eu am cumparat  de la farmacie niste toilet cover de unica folosinta din hartie . Le foloseste copilul cand mergem prin diferite locuri sau in excursie.

Asa e Mirela, articolul se refera in special la estici.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2572752/Stop-standing-toilet-Now-Lloyds-Bank-issues-instructions-use-British-loos-foreign-staff.html

Edit: sint pomeniti esticii, dar se refera la toata populatia globului care nu stie sa utilizeze toaleta.

Editat de

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...