Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Ma gandesc de mult sa abordez subiectul acesta pe forum. As vrea sa stiu cata carne mananca copiii vostri , le dati zilnic ? 

Am o prietena care le da copiilor in fiecare saptamana toate tipurile de carne , de ex. , luni -porc , marti - pui , miercuri-peste, joi -vita , samd.Eu ii dau dar mai " bland". De porc foarte rar , vita asa si asa , pui si curcan  mai des , peste cam de 3 x/saptamana.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Nu, nu au mancat si nu mananca zilnic.

Cand erau mai mici aveau ceva reguli, in sensul ca noi suntem dintre cei care credem ca proteina animala nu poate fi inlocuita si alternam felurile (deci nu numai carne).

Dar chiar si mie mi se pare mult carne zilnic, copil sau om matur.

• Administrators

Eu incerc din rasputeri sa am doua zile fara carne - adica sa inlocuiesc carnea cu legume la grill sau pasta fara carne sau pizza fara carne.

Apoi, peste de cel putin 1 data pe saptamana e peste pe masa.

Nu cred ca e sanatos sa dam copiilor carne in fiecare zi. Proteinele se gasesc foarte bine in oua, peste.

Carne avem la cel putin un fel de mancare... daca supa e de rosii felul 2 are carne. Daca supa are carne felul 2 nu. 

Peste si eu incerc sa le dau cel putin de 2 ori pe sapt. Baiatul seamna cu mine... trebuie sa-l ascund in mancare sa manace. Fetei insa ii place mult. 

Fiecare dintre copii au avut cate o perioada (cel putin pana acum) in care fie vroiau numai carne fie nici sa nu o vada. 

Tin minte ca fata intr-o perioada manca doar carne si ca sa-i dau altceva in lingurita ii puneam in varf putina carne ... normal ca fata culegea carnea din lingurita si eu ramaneam cu supa sau ce mai aveam eu pe acolo. Insa nu cred ca a tinuto mai mult de o saptamana. 

Acum e intr-o perioada cand scuipa carnea... ok... asta e. mananca fara carne.

Nu ma stresez prea tare. 

Nici baiatul nu se omoara cu, carnea dar la el cred ca e de lene sa mestece  [:)]

Carne de pui nu prea le-am dat din comert. Insa le dau vita, curcan si pui doar cand aducem de la tara (mai rar).

Ioana e carnivora. Daca nu e carne... nu e mancare. Mai mananca si legume/paste/mamaliga/salate  dar... a doua zi musai carne...

Daria asa si asa... de pui

Eu... dupa chef saptamana asta nu prea ma inteleg cu carnea, nu am chef de carne insa as devora salate de cruditati sau ciuperci sau spanac sau orice fara carne. Dar am si zile in care daca nu am ceva carne grill/rotisat samd... ma ia cu lesin. [:)]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...