372018 Publicat Martie 6, 2014 Raport Distribuie Publicat Martie 6, 2014 (editat) Pe asta ati auzit- o? [alcool] Lume, lume! Mare scandal, mare suparare, pe natia romana pe capul dnei in cauza. Va recomand sa ii vizitati blogul pt detalii, sa vedeti pe cine si de ce este dansa suparata, cum ne porcaie de ne merg fulgii, asa, la gramada si ca sa nu fie cu suparare. Chiar nu ma asteptam de la ea, credeam ca este altfel. http://www.ziarulring.ro/stiri/monden/231849/2014/Aura-Urziceanu-IN-DELIR-Romaneii-mei-90-IMPOSTORI-SI-REFULATI-MINTAL- http://spynews.ro/monden/nico-si-marcel-pavel-raspund-jignirilor-aurei-urziceanu-uite-ce-iau-transmis-dupa-ce-artista-ia-facut-jevroasa-respectiv-dement-si-isteric-24277.html Editat de Martie 6, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Martie 6, 2014 Administrators Raport Distribuie Postat Martie 6, 2014 WoW ... Are blog? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
372018 Postat Martie 6, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Martie 6, 2014 (editat) dap, exact cu numele ei intreg. Desi acum nu mai scrie, de suparare, insa e mai mult decat suficient ce a scris acolo. Daca intri, pregateste-te. Chiar ramai paf, la ce limbaj are si ce ploaie de invective arunca. Incredibil la renumele ei si pentru varsta care ar trebui sa- i fie una "respectabila" Editat de Martie 6, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madanic Postat Martie 7, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 7, 2014 Daca blog-ul este intradevar blog-ul ei atunci pot sa spun cu mana pe inima ca nu are toti boii acasa. In primul rand ca lansandu-te intr-un monolog din asta isteric nu vei reusii decat sa degradezi imaginea pe care eventualii cititori o au despre tine. Pagina aia arata ca un exercitiu de calmare a nervilor. A scris aiurea, fara sa tina cont de reguli gramaticale, fara continuitatea subiectului si sincer ma indoiesc ca un vizitator oarecare chiar va citi polologhia. Dupa mine sa-i fie de bine, nu-i musai sa iubeasca romanii dar ar fi mai bine sa o lase mai moale cu resentimentele ca nu o vad gasindu-si pe cineva sa o iubeasca la cat de veninoasa e. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alizee Postat Martie 7, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 7, 2014 (editat) N-am avut rabdare sa citesc atatea aiureli. [alcool] Uneori, varsta senectutii, nu este si apanajul intelepciunii. [batcap] Editat de Martie 7, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Martie 7, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 7, 2014 io cred ca a tras ceva, pe nas sau in piept, atunci cand a scris atatea aberatii... :-))) (glumesc, desigur)credeam ca subiectul despre asta este....http://www.cancan.ro/actualitate/intern/aura-urziceanu-a-fost-obligata-sa-se-drogheze-cum-a-pierdut-cel-mai-bun-contract-din-cariera-ei-si-ce-motiv-a-invocat.html Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
372018 Postat Martie 7, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Martie 7, 2014 Madanic, blogul este al dumneaei. Asa e, nici eu nu am reusit sa citesc tot ce a postat. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.