a_alinta Postat Martie 13, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 13, 2014 eu cred ca e o poveste cu telefoanele. sau e posibil daca cipul ala care face conectiile e inca intreg. sunt bucatele mici imprastiate in zbor. dumnezeu sa ii ajute! [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Martie 15, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 15, 2014 Eu am ascultata acum o stire cum ca sistemul de comunicatzie a navei ar fi fost intentzionat inchis. Daca s econfirma...varianta cu teroristii devine plauzibila. Dana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkBendis Postat Martie 15, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 15, 2014 La fel spune si BBC-ul :( http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-26591056 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Martie 15, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 15, 2014 Da, am citit si eu de dimineata. Si se ptresupune ca au mai zburat 7 ore dupa intreruperea comunicatiilor...???!! Enorm, puteau ajunge ff departe. Pentru mine de neinteles cum ai tinut sub control atatia oameni.Exemplul e al zborului 91 de 9.11, cand, desi teroristii erau la conducerea avionului, calatorii au comunicat ce se intampla... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkBendis Postat Martie 15, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 15, 2014 In cazul zborului 91 pe teroristi putin ii interesa ce si cu cine discutau pasagerii, deoarece ei aveau planuri clare cu avionul, nu aveau de gand sa dispara cu el, sperau doar sa zboare cu el pana la un anume obiectiv (si find in aer deasupra teritoriului USA, aborul era oricum monitorizat si cei de pe sol stiau oricum exact unde e), Aici, daca intr-adevar zborul a fost "hijacked", piratat, (si autoritatile analizeaza toate posibilitatile, inclusiv aceasta) e posibil totul sa fi fost bine organizat tocmai ca cei de la bord sa nu aiba acces la telefoane sau alte modalitati de comunicare.Ce nu inteleg eu e, daca intr-adevar avionul a zburat inca un numar de ore pe un traseu necunoscut, ar fi trebuit sa fie deasupra unor tari gen India, China etc... care au sistem de radare, cum de nu s-a sesizat ca un avion zboara deasupra teritoriului lor? De asemenea, chiar daca ar fi zburat doar deasupra Oceanului Indian, deasupra apelor internationale, ma indoiesc ca spatiul aerian de acolo nu e si el supravegheat. Ma gandesc la bietele familii a celor de la bord, au trecut atatea zile si inca nu stiu nimic concret, iar acum inca mai au speranta ca cei dragi lor mai sunt inca in viata pe undeva... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana_B Postat Martie 15, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 15, 2014 O fi ajuns prin Somalia, daca e dupa speculatii citite ca a facut intoarcere si a mai zburat inca vreo 7 ore. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marox Postat Martie 15, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 15, 2014 Se pare ca au zburat foarte jos ca sa evite radarele. Ce nu inteleg eu: daca a fost pirataj, de ce nu e fost revendicat de nimeni? In general, piratii revendica o recompensa. Iar teroristii anunta tuturor ce au facut, tocmai ca sa atraga atentia asupra cauzei lor. Mai cred ca pasagerii nu s-au nelinistit, atita timp cit avionul e in zbor si durata de zbor nu e neobisnuita, de ce sa se ingrijoreze?! Poate au dat si anunturi ca sa justifice devierea traiectoriei, cine poate sti... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana_B Postat Martie 15, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 15, 2014 Eu ma gandesc la human traffickers:( si atunci poate nici nu intentioneaza sa revendice. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi2003 Postat Martie 16, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 16, 2014 Orice ar fi e tragic. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Martie 16, 2014 Administrators Raport Distribuie Postat Martie 16, 2014 stirile olandeze spun ca 5 persone au facut boarding la acest zbor si nu s-au prezentat la avion - iar bagajele lor au fost scoase din avion .... cine stie daca toate ... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.