Tala Publicat Martie 11, 2014 Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2014 Buna seara, Noaptea trecuta a avut loc o fluctuatie de tensiune in zona unde locuiesc si am avut o pana de curent (precedata de o bubuitura in bucatarie, miros de ars si fum).Enel a trimis echipa abia dupa 12 ore, echipa ce a 'constatat' doar ca 'nu e de la ei' (pt ca era pe traseul dintre fdcp si casa noastra). Un electrician a reusit sa ne reconecteze la curent. A spus si el ca mai mult ca sigur s-a creeat un scurtcircuit pe o faza (in subteran, caci avem cablurile ingropate). In urma acestui eveniment am ramas fara 2 centrale (electrice), plita electrica si un computer (cel de la care venea mirosul de ars) (3-4 becuri si transformatorul de la router deja nu mai conteaza).Din ce am citit pe G, trebuie sa anunt Enel despre ce s-a intamplat in maxcim 3 zile (voi face asta maine) si sa ma pregatesc cu multa rabdare.Am nevoie de tips&tricks astfel incat sa nu fac cereri si drumuri aiurea, plus ca daunele sunt f mari si chiar nu mi-ar strica despagubiri.Si ca sa economisim timp: nu, nu am acea protectie pt fluctuatii de tensiune (mare prostie, stiu prea bine!) si nu, nu am asigurare (si din aceasta cauza simt regrete). Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyb00m Postat Martie 11, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 11, 2014 BunaDin pacate nu ai cum, nu isi asuma responsabilitatea pentru electrocasnicele bagate in priza. Nu vreau sa te dezamagesc dar te vei lupta cu morile de vant. Poti incerca sa cauti contractul cu ei si sa vorbesti cu un avocat dar nu iti face sperante mari :( Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexia27 Postat Martie 11, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 11, 2014 Lasa-ma sa o intreb pe mama. Au avut si ei cam aceeasi problema acum vreo 2 luni si au reusit ceva despagubiri. Stiu ca au avut nevoie de facturile obiectelor distruse si de niste drumuri. O sa intreb exact ce drumuri si de ce altceva au mai avut nevoie. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexia27 Postat Martie 12, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 12, 2014 Am vorbit cu ai mei. In primul rand au reclamat defectiunea si pagubele in noaptea in care s-a intamplat. Telefonic, cu numar de inregistrare. Dupa care, in termen de 3 zile au facut reclamatie la ei, la Enel si au specificat in reclamatie numarul de inregistrare primit la reclamatia telefonica. Tot atunci au cerut si despagubiri in reclamatie. Ulterior a venit acasa un nene care sa vada aparatele cu pricina. Ai mei le reparasera si i-au aratat facturile. Au dat declaratie pe proprie raspundere cum ca aparatele sunt ale lor si le-au cumparat in perioada nu stiu care. Dupa care nenea ala le-a spus ce sa faca. Au facut o adresa la Enel, aia le-au trimis o scrisoare in care le spuneau de ce documentatie au nevoie sa trimita, cum vor banii etc. Si in maxim o luna au primit banii. Nu 100% valoarea aparatelor, dar ceva substantial oricum. Succes! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Selene_Bunny Postat Martie 12, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 12, 2014 Tala, ajuta daca nu sunteti singura casa afectata. Si totul in scris. Am patit-o si eu, dar Enel nu a recunoscut niciodata ca au fost fluctuatii in perioada mentionata de mine. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.