Rufus Publicat Martie 14, 2014 Raport Distribuie Publicat Martie 14, 2014 Deschid capitol nou, ca daca nu intru o zi, ajungeti la 80 de pagini imediat! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jullia Postat Martie 14, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 14, 2014 (editat) Hello! Semnez prezenta, nimerit spatiul dintre porti si azi, deja e rutina :)), azi m-am aventurat sa schimb intr-a 4a viteza, haha [:-)))] [:-)))] Sunt personajul principal din Driving for dummy ladies, ca tot vorbiti de carti pe-aici... Diseara vine husbandul, sper sa recunoasca locuinta cand o ajunge, de atata open space si decluttering...Nu va spun de cate ori am carat la gunoi zilele astea si cati saci asteapta sa fie maritati, legati la gura si lipiti bine, nu cumva sa dea ispita sa arunce careva un ochi-nauntru! Bate vantul prin dulapuri, prin pod, wow, ce usor tii ordinea cand ai de asezat 5 chestii pe-un raft, nu 15 :))... Nu-s chestii rele, dar ma enerveaza haine nepurtate deloc, nici macar o data, in ultimii 2-3 ani, ori 3 castroane mari din plastic, cand unul, hai doua ar ajunge, 2 strecuratori mari, ca pot strecura paste si salata pe rand, nu simultan, etc... Holy declutterling, ca ma apuc sa-i fac si o poezie, Marea debarasare, written by Me Myseld and I. Sa treaca acum de cenzura sotului, poate nu vom mai vedea lumina zilei nici poema, si nici eu [:-)))] [:-)))] [:-)))] . Karu, scrie un sms maine, de verificare. Daca nu raspund, e clar, a fost noapte furtunoasa! In alta ordine de idei, abia astept vacanta de paste. Ma streseaza scoala copilei, de parca as fi eu iar la scoala - teme, chestii, trestii...vreau vacanta!! Sa dorm, sa ma odihnesc si sa ma plictisesc. Sa mor de plictis... N-am eu sansa asta, ar fi prea frumos!! Rufus, cat pe ce sa fi pierdut mesajul, cand mi-ai inchis usa-n nas dincolo! [clo] Editat de Martie 14, 2014 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat Martie 14, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Martie 14, 2014 Sorry Julia... [flo2] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Martie 14, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 14, 2014 Julia bravooooo de marea debarasare!!! [flor] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Martie 14, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 14, 2014 a alinta superb e Max dar pt mine doar sa-l vad in poze sau la o oarecare distanta, iar William ar fi in teroare sa-l aibe.in urma cu citeva zile Pepper nu-l lasa sa se dea jos din pat, mariia si se dadea la el....asa mai fioros (dar stim si eu si el ca nu il musca), dar tot ii e frica de el cand il vede asa ca se "da la el". ...si vorbim de 16lb dog nu 60... pe William il simte ca are momente cand ii e frica si face ce vrea cu el.in schimb mie mie pur si simplu frica de ciinii : Husky, pitbull,..chiar imi par fiorosi, si nu m-as putea aproia de vreunul.felicitari din partea mea ca ai o frumusete de ciine si il iubesti Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_alinta Postat Martie 14, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 14, 2014 michelle, sa vezi ce se joaca mandra mea cu el! ii plac copiii si doar pare fioros dar este si el tot ca un copil. ( astazi ar trebui sa iti ajunga florile de tei). Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat Martie 14, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 14, 2014 Julia, nu se poarta yard-sale-urile la voi? Ar fi mers unul de minune Eu din pacate sunt inca in perioada de cluttering. Adun ca o cartita Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jullia Postat Martie 14, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 14, 2014 Rall, sunt piete fleemarket cu de toate, dar nu avem nici o sansa sa ajungem acolo sa vindem ceva, cu 4 copii dupa noi, ar iesi un haos total - imi place sa cumpar, sa caut mici comori la Flohmarkt, dar sa vand... ma vad greu in peisaj. Vand online ce am mai fain :)), restul...sa plece. La noi s-au adunat multe, am avut si eu asa o perioada, cand simteam ca imi trebuie multe, altele au venit pe nesimtite. Si cand mai sunt si hainele copiilor, jucarii cat casa, chestii absolut vitale pe langa, simt si eu nevoia de aer. Si chiar imi trebuie sistematizare si ordine, ca sa pot functiona in cadrul asta, si psihic imi face bine. Apropo de dentist, ca nu am mai reusit sa-ti scriu, mama tot la tanti crimi a ajuns, luata si imbarligata, mi-e asa de ciuda, de mor!! Bineinteles, cu explicatii si culpabilizari, ca stomatologa si tehnicianul sunt oameni super si ca gura ei e de vina. Na, asta e, e adult, nu ii pot impune, din pacate va suporta mare parte din costul noii lucrari - cica doctorita nu ii va lua manopera, ci doar costul materialelor, haha. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_alinta Postat Martie 14, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 14, 2014 julia, macar de i-ar face lucrarea buna, sa nu mai aiba probleme ca scuze se gasesc berechet oricand. la adunat lucruri barbata-miu e campion, cred ca se ia de mana cu al tau si cu rall . se si uita in gunoi sa vada daca nu am aruncat ceva care poate ne va trebui candva. [fri]de saptamana viitoare ma apuc si eu de aruncat. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Martie 14, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 14, 2014 Am terminat si eu marea debarasare. Luna am facut. Am ocolit camera cu pricina.Am cumparat si flori de la rroama mea preferata. Lalele cu sfarcul verde, frezii, zambile grase, garoafe mii. A venit si Nashparlia de la scoala. A luat 2 de 10 la biologie si un 10 la desen. Zilele trecute i-a intrebat profu' daca vor sa deseneze 4 capete de musca + o musca intreaga vazuta de sus pe cate un A4. Ca le da 10. Normal ca a fost singura care s-a oferit.A stat aseara pana la 11 noaptea sa le deseneze. Au iesit bestiale.Capetele astea vazute din diferite unghiuri. Am invatat si eu sa recunosc care-i capul de femela si care-i de mascul.A impresionat-o pana si pe profa de desen care s-a grabit si ea sa-i scrijeleasca nota mult asteptata. Traiasca mustele! De azi am sa le acord mai multa atentie inainte de a le spreia. Sa nu mai zic alta data ca copila mea nu invata. [:-)))] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts