Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Clinica Promed System

Recommended Posts

Buna!

as vrea sa stiu daca ati fost la aceasta clinica pt FIV

am vazut ca este si o campanie PRIMAVARA WELLBORN,in care avem o consultatie ginecologica gratuita ,ati fost careva? vreau sa-mi fac si eu o programare si sa discut despre ce analize ar trebui sa-mi fac,sotul avand azoo,eu n-am fost la niciun dr pana acum

ce parere aveti de medicii de acolo, multumesc !

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna!

am vazut ca este si o campanie PRIMAVARA WELLBORN,in care avem o consultatie ginecologica gratuita ,ati fost careva? vreau sa-mi fac si eu o programare si sa discut despre ce analize ar trebui sa-mi fac,sotul avand azoo,eu n-am fost la niciun dr pana acum

Buna Anita! Eu am fost la dna Predoi la Promed pt FIV si am fost ff multumita!!

Ce pot eu sa iti spun e ca oamenii de acolo sunt foarte buni in ceea ce fac. dar cel mai bine iti faci o programare si profiti de gratuitate. De campania PRIMAVARA WELLBORN de care vorbesti stiu ca e la clinica pe care sotii Predoi au deschis o special pt probleme de infertilitate…Wellborn, nu la Promed. Sa ne ti la curent !! Bafta!

ioana iti multumesc pt info,d-l dr predoi ar face consultatii pt infertilitate,ti-a reusit FIV-ul? cine a fost cu probleme ,tu sau sotul?

Anita, nu stiu exact cine se ocupa de consultatii dar ma gandesc ca dl Predoi sau sotia lui, ca sunt specializati. Poti sa suni si cand faci programarea sa intrebi daca poti sa alegi medicul, nu stiu exact cum functioneaza campania asta, doar ce am citit si eu pe net. 

Eu am facut FIV acum un an si acum am un baietel minunat de aproape 1 an. le multumrsc foarte mult doctorilor de acolo si dl-ui Predoi, nu cred ca as fi reusit fara dansii!!

Iti tin pumnii si iti doresc multa bafta! sa vina bebe!!

Hai ca sunt pe-aici.

Eu il urmaresc pe dr. Predoi de cand era la Medlife si ma gandeam sa ma duc sa fac vitro cu el, dar nu avea rezultate pozitive deloc...

A si plecat de la clinica.

Nasei mele i-a facut vre-o 4-5 inseminari, si dupa a descoperit ca avea trompele atrofiate. Pentru cine nu stie ce insemna: i-a facut de pomana procedurile.

Nu-s ce sa zic, n-a plecat de bine, au adus un dr tanar la Medlife, nu ca are nevoie de lauda, dar am trimis la el atatea prietene ca acum avem copii de-o petrecere la McDonalds!!!

Buna

Si eu tot la spitalul wellborn merg.

Inca nu am facut nici inseminare nici FIV

sper sa nu fie nevoie ,sa se poata pe cale naturala.

la noi inca suntem in tratamente etc

Doctora mea e Corina Manolea.lucreaza si la spitalul Filantropia.

nu stiu sa ti spun de ceilalti,dar ea s a purtat super cu mine,mi a explicat tot ce am vrut sa stiu.

cand am nelamuriri ii trimit un mail iar dansa imi raspunde .

am auzit si eu ca sunt medici buni acolo.

Buna!

buna

si eu am fost la Wellborn la dr Corina Manolea. consultatia a durat fix 1 ora.

mi a spus sa specific ca vreau consultatie de fertilitate.am discutat foarte multe .

intr o ora chiar ai ce discuta.

probabil daca nu specificam,dura mai putin consultatia

sii sotul meu a fost la un urolog tot acolo unde i a spus ca are varicocel de gradul 3 care trebuie operat,asta fiind cauza spermogramei proaste pe care o facuse cu aproximativ 2 luni in urma.rezultatul era mult mai prost ca al sotului tau

oligoastenoteratozoospermie severa...

acum cateva zile a facut operatia cu dl dr Madan la spitalul militar,si trebuie sa asteptam 3 luni ca sa repete o spermograma.ne a asigurat ca va fi vizibil imbunatatita

Acum asteptam,

deci iti recomand aceasta clinica/acum spital.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...