Administrators redactor Publicat Martie 17, 2014 Administrators Raport Distribuie Publicat Martie 17, 2014 Cred ca sunt multi intre noi care isi doresc o cabanuta in mijlocul naturii. Iata o solutie simpla: cabana din copac. Acum stau si ma intreb - pentru acest proiect e nevoie sa cumperi teren sau doar copacul? Voi ce credeti? [bib] [biz] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alinutza1979 Postat Mai 2, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2014 cred ca trebuie sa cumperi terenul pe care sta copacul - copacul se da ca accesoriu. interesanta treaba dar mai bine - "da-te jos din copac!" Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BellaDonna Postat Mai 7, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2014 eu vreu cabanuta la pachet cu copacelul Albinuta imi place evatarul tau [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icailoaie Postat Mai 12, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2014 se merita sa cumperi un copac pentru o astfel de cabana... sau doi [:-)))] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielag Postat Mai 14, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 14, 2014 Niciodată nu am înțeles la casele astea în copac ce se întâmplă când crește copacul, că-mi închipui ca sunt niște forțe acolo care trag de pereți / tavan / podea în direcții diferite. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icailoaie Postat Mai 16, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 16, 2014 E greu de spus Daniela.. dar poate cei care o construiesc o construiesc asa sezonier... pana creste copacul [:-)))] [:-)))] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.