xcatalina Publicat Martie 18, 2014 Raport Distribuie Publicat Martie 18, 2014 Buna ziua.Pana la urma se pare ca va trebui sa il operez pe cel mic de polipi(are 4 ani jumatate, e la a doua otita intr-o luna, de data asta seroasa, respira mai mult pe gura, sforaie, etc).Stiu ca la un moment dat era cineva care urma sa opereze copilul, dar nu a mai revenit cu detalii. Asa ca va rog mult, cine a operat copilul la Arcadia in Iasi, poate imi da niste detalii: ce medic, cum decurge spitalizarea, daca se fac ceva teste pentru o eventuala alergie la anestezic. Teama mea cea mai mare este anestezia generala Multumesc mult. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LoraG76 Postat Martie 18, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 18, 2014 Buna!Luna trecuta am operat-o eu pe fata mai mare la Arcadia de polipi. Are 9 ani jumate si nu mai putea respire deloc pe nas. Singura perioada mai buna a fost dupa 7 zile de salina, in vara, insa cam 6 saptamani a durat efectul, apoi au revenit simptomele.Trebuie sa mergi intai la un consul cu el, poate e pe fond allergic, cum spui tu...oricum, cei de la Arcadia au aparatura buna, asa ca vor filma in interiorul nasului - nu te gandi ca e traumatizant, camera e minuscula I poate, doar, sa-l gadile pe cel mic. Daca are polipi, acestia se vor vedea f. clar pe filmulet. Daca nu, pt. a evita otitele repetate, ii pot fi montate aeratoare - are fetita unei college si, in decurs de 6 luni, nu a racit deloc.Noi am operat-o la dr. Daniel Rusu, operatia a decurs extreme de bine, anestezie generala - a adormit-o cu masca...oricum inainte de operatie iti da o lista intreaga de analize, sa nu-ti fie teama, nu a durut-o nimic dupa operatie, anestezia nu a avut repercursiuni...totul a fost ok.Spitalizarea e de 24 de ore - copil si insotitor - poate fi si tatal - se face cazare intr-o rezerva cu baie proprie, tv...f. curat totul, de acasa nu aveti nevoie decat de cosmetice si pajama si papuci pt. copil, doar.Costurile operatiei - 1500 de lei, in care e inclusa si spitalizarea + 110 lei consultul preanestezic. Asta, cu trimitere de la medical de familie.Daca mai ai intrebari, oricand! :)Nu iti fa griji, dupa operatie e ok, nu va simti decat o foarte usoara durere in gat.Succes si multa sanatate! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xcatalina Postat Martie 18, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Martie 18, 2014 Multumesc, Lora. Suntem programati pe 27 martie la consult+fibroscopie la dr Hantascu Ionut. Stii ceva de el? Sa vedem daca dupa fibroscopie ne recomanda operatia, dar deja am acceptat sufleteste ca asta urmeaza. [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LoraG76 Postat Martie 18, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 18, 2014 Nu il stiu, dar sigur va fi bine, e o operatie foarte usoara si dureaza cateva minute! Dar te inteleg, si eu aveam emotii inainte! :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanouela Postat Martie 18, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 18, 2014 Aceeasi teama o aveam si eu, stai linistita....va fi bine. Eu l-am operat acolo, nu de polipi, si a fost bine. Da, i se fac analize in ziua internarii. Iti va zice si medicul, vei sta de vorba si cu anestezistul inainte, te va suna si poti cere toate detaliile pe care le doresti.Chestii de igiena iti trebuie si poti sa iti iei pijamale pt tine, au si ei acolo dar nu e nici o problema daca iti iei, in rest chiar nu-ti trebuie nimic ca au ei. Calmeaza-te si fi curajoasa, eu am clacat in mom in care l-am dus in sala de interventie, inainte sa-i puna mascuta, si m-a simtit...a inceput sa planga dar a adormit in cateva secunde...oricum am plecat de acolo varza. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.