Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

O noua tehnica FIV cu sanse mari de reusita: mini FIV-ul

Recommended Posts

• Administrators

O noua tehnica FIV, la jumatate de pret, s-a dovedit a creste spectaculos sansele de a concepe un copil. Este deosebit de eficienta in special pentru viitoarele mamici cu varste de peste 30 de ani si chiar inceputul a 40, iar ratele de succes sunt de aproape doua ori mai mari decat ale tratamentului de fertilitate conventional.

Ce presupune noua tehnica FIV?

Tehnica presupune utilizarea unor doze mult mai mici de medicamente, astfel incat aceasta nu este doar mult mai ieftina, dar, de asemenea, nu are practic nici un efect secundar. citestE in continuare AICI.

http://www.desprecopii.com/Images/SitePages/mini-fiv-mare.jpg

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Din cate stiu medicul care a ajutat-o pe sora mea sa nasca asa a inceput tratamentul in prima faza... Din ce am mai gasit este medicul cu cea mai mare cazuistica din lume: peste 26 000 copii nascuti prin FIV. Cum sora mea a avut noroc sa il intalneasca, il recomand chiar si pentru o intalnire care nu costa mai nimic.

http://www.youtube.com/watch?v=cyB3YCxvS40

• 2 weeks later...
  • 4 months later...

Buna fetelor! Cred ca depinde foarte mult si de cauza de ifnertilitate. Daca iti permite cauza tratamentul asta, esti norocoasa... Dar uneori cauzele sunt mult mai serioase si ai nevoie de tratament. Eu merg la doctorita Predoi Deliana si mi-a povestit de mini- fiv -ul asta. Sa avem bafta!  [flo2]

• 2 months later...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...