Dana_bebe Publicat Martie 19, 2014 Raport Distribuie Publicat Martie 19, 2014 (editat) Capitolul 1, Capitolul 2, Capitolul 3, Capitolul 4http://www.desprecopii.com/Images/pepenasi%20de%20august.jpgGravidutele nostre [gravi] :Loredana2008 - DPN 24 iulie Babyb00m - DPN 25 iulie Dana_bebe88 - DPN 1 augustAlynaB - DPN 4 august Claudela - DNP 5 augustMarivic - DPN 7 augustNorina36 - DPN 8-10 august ?Puxilinia - DPN - 9 augustOna_elaa - DPN 10 august Miki-Ispas - DPN 10 august Alexandra1623 - DPN 10-15 augustAlice1983 - DPN 11 august gemeni + Marizta - DPN 15 august Cocojambo - DPN 16 august ?Georgi07 - DPN 16 august Karmendi - DPN 19 august Dana_bebe - DPN 21 august AliHappy - DNP 24 augustMariana_D - DPN 25 august Maryysim - DPN 30 august Eliana - DPN 28 august Tocmai ai aflat ca o sa nasti in August 2014?Atunci esti bine venita in grupul gravidutelor care asteapta barza in luna August 2014. Nu esti inca sigura de data nasterii sau doresti sa o mai verifici te sfatuim sa folosestiCALCULATORUL datei nasterii. De asemena iti recomandam sa citesti Odiseea Sarcinii(care urmareste sarcina pe saptamani) si sa citesti ce spun alte mame ca tine pe Jurnal de Sarcina.La desprecopii.com oferim posibilitati multiple pentru gestionarea grupului de mamici:- Discutiile publice se desfasoara in cadrul acestui subiect. Un subiect care o sa devina un subiect maraton la care scriem zi de zi. Putem sa pune poze, linkuri si ne folosim de subiectul public ca sa recrutam si alte mamici ca noi.- Discutii private vom putea avea in cadrul GRUPULUI- Tot in cadrul GRUPULUI putem avem: albume, evenimente, linkuri utile, sondaje, video-uri, wiki, sondaje, intrebari si raspunsuri (Q&A)- In curand in cadrul GRUPULUI: liste diverse, Wiki, Albume Video, Evenimente Extinse, Date de nastere, si multe altele Linkuri rapide:Lista DPN | Rugaciuni | Dezbateri private | Cum se citeste o ecografie | Albume Editat de Martie 21, 2014 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dana_bebe Postat Martie 19, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Martie 19, 2014 Asteptam vesti bune de la ecografii. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ona_elaa Postat Martie 19, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2014 Sa fie un capitol cu vesti extraordinare despre pici si burtici! Dana la mine poti sa treci cu siguranta bb baietel :-) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dana_bebe Postat Martie 19, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Martie 19, 2014 Trecut. Am mai ratat vreun bebe? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandra1623 Postat Martie 19, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2014 Ziua buna mamici...bebelusii vostrii sunt activi pe parcursul zilei sau la fel ca al meu mai mult seara...sunt insarcinata in 20 de saptamani si deocamdata simt doar eu miscarile...daca pune mana tati nu simte nimic..la voi cum e?o zi frumoasa :) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miki_ispas Postat Martie 19, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2014 Buna si din partea noastra!Cu toate ca va citesc inca de la inceput nu am scris pana acum insa vreau sa ma inscriu oficial in odiseea pepenasilor de august cu DPN 10.08.2014 si un bebe baietel.Povestea noastra este un pic mai lunga,motiv pentru care am incercat sa nu explodez de fericire ca in sfarsit am in burtica un bebel...Initial m-am inscris la odiseea fetelor cu dpn-ul in iulie insa apoi am aflat ca bebe este mai mic cu 7-8 zile si practic cred ca aici imi este locul.Povestea mea incepe acum 2 ani cand in urma unui test de sarcina am aflat ca sunt gravida,fericire imensa pentru toti din familie.Toate bune si frumoase la ecografia de 8 sapt,urmatoarea trebuia sa aibe loc la 12 sapt cand urma sa fac si dublu test.La aceasta ultima ecografie am aflat ca sarcina se oprise de la 8 sapt...Nu am cuvinte sa exprim durerea simtita si stiu ca majoritatea dintre voi imi intelegeti sentimentele.Dupa aproape un an ne-am luat inima in dinti si am inceput din nou sa incercam sa facem un bebe...timpul trecea si nimic.Ne-am resemnat si am hotarat ca anul acesta in august sa facem nunta,alesesem deja data vorbisem cu formatia sa ne rezerve data,anuntasem toti prietenii dar Doamne Doamne avea alte planuri pt noi...Neavand o menstruatie regulata am tot amanat sa fac testul de sarcina,deja eram satula de ele, insa la inceputul lunii decembrie mi-am luat inimia in dinti si intr-o dimineata m-am dus hoteste la baie fara sa-i spun nimic domnului din dotare...Il fac si astept,minutele se scurgeau greu si parca parca sa vad si a doua liniuta dar ma gandesc ca poate vederea imi joaca feste asa ca ma duc repede in dormitor il trezesc pe al meu si ii bag testul in ochi intrebandu-l cate linii vede fara sa ii spun cam pe unde vad eu a doua linie... se uita la mine si imi spune ca si el vede cele 2 liniute insa ramanem amandoi socati inca ne era frica sa ne bucuram.La 2 sapt,cand conform calculelor de pe net trebuia sa am aproape 8 sapt,ne programam la Sanador pentru o ecografie.Ma asez pe acel pat cu o mare frica in san...ii vad inimioara cum bate rasuflu usurata...nu pt mult timp pt ca stimata d-na doctor incepe sa imi spuna ca embrionul este mai mic cu 8 zile decat ar trebuii sa fie si ca ei nu ii place lucrul asta fapt pt care ma sfatuieste sa iau in calcul un eventual chiuretaj dar sa stau linistita ca sunt tanara si sa continui sa ma duc la ea ca sigur ma va ajuta sa am un copil.In acele momente imi doream sa mor,sa nu o mai aud. Ii spun ca totusi inimioara ii bate si sa incercam cu un tratament pentru mentinerea sarcinii la care ea imi spune f linistita ca nu poate sa ma ajute cu nimic trebuie sa lasam natura sa isi urmeze cursul ca nu puteam intervenii mereu pentru ca s-ar naste numai monstrii...Am plecat tremurand de acolo...nu doresc la nimeni sa traiasca acele clipe...Insa am reusit sa o sun pe doctorita care imi urmarise prima sarcina,aceasta imi spune sa stau linistita ca e mai micut pt ca nu am menstruatia regulata si sa incep sa iau arefam in doza maxima.Si uite asa la cateva zile incep greturile din ce in ce mai puternice pana cand intr-un final ajung in spital internata pentru cateva zile cu puternice accese de voma insa bebele meu crestea si toti din jur imi spuneau ca daca mie mi-e rau lui ii este bine.La sfatul unei prietene imi schimb doctorul si ajung la d-nul doctor Tutunaru careia ii multumesc din suflet pentru ca am reusit sa ma bucur de aceste momente unice in viata unei femei.Greturile au trecut,burtica creste si duminica implinim oficial 20 de sapt.In urma ecografiei morfologice din trim 1 facuta la doctorul Iosup am aflat ca avem un baietel frumos si sanatos pentru varsta lui.Ultima eco normala a fost la 17 sapt insa domnul nu a vrut sa ne arate fata si ne-a tratat numai si numai cu spatele.Urmatoarea va fi saptamana viitoare cand speram sa ii vedem si fatuca.Deja m-am intins cam mult cu povestea noastra dar trebuia sa ne spunem cumva poveste,promitem ca pe viitori sa fim mai scurti si la obiect.Va pupam! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alice1983 Postat Martie 19, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2014 Hello fetelor,Nu am mai zis nimic de ceva vreme, dar am avut ceva probleme. Pe 7 martie am fost la eco si am aflat ca mi s-a deschis colul. De la clinica am ajuns la spital de urgenta si pana la urma mi s-a facut cerclaj. Acum nu trebuie decat sa stam la pat si sa fim cat mai cuminti.Am aflat ca si bebe 2 este tot baietel, asa ca Dana daca poti sa treci si bebe celalalt baietel.Va pup si va doresc sa aveti o sarcina cat mai usoara si fara probleme! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dana_bebe Postat Martie 19, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Martie 19, 2014 Miki felicitari si bine ai venit!Alice stai cuminte in pat. Stiu ca e f greu de stat (cine ma aude zice ca aberez dar stiu eu ce stiu) dar nu ai de ales. Mai aveti drum lung. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dana_bebe Postat Martie 19, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Martie 19, 2014 Miki felicitari si bine ai venit!Alice stai cuminte in pat. Stiu ca e f greu de stat (cine ma aude zice ca aberez dar stiu eu ce stiu) dar nu ai de ales. Mai aveti drum lung. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariana_D Postat Martie 19, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2014 Buna mamici. Cam greu cu noi in ultima vreme. Aseara la ecografie am aflat ca fotbalistul nostru (cel putin eram convinsi ca noi CICA o sa avem un baietel ) s-a transformat in fotbalista. Deci primul nostru bebe o sa fie o . Se dezvolta normal, i-am auzit inimioara, am vazut-o topaind. Ne bucuram toti trei de fiecare moment. Tati nu-si mai incape in piele de bucurie ca fata lu' tati e pe drum. M-am ingrasat doua kilograme. Aproape zilnic mergem amandoua in parculet si ne plimbam, ca sa facem miscare . Analizele au iesit foarte bine, creste si parinti isi rod unghiile de nerabdare. Pupicei la mamici si burtici [cheers] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts