Administrators redactor Publicat Martie 20, 2014 Administrators Raport Distribuie Publicat Martie 20, 2014 Dragii nostri, in sfarsit a venit primavara! Si cum o putem sarbatori altfel decat cu retete colorate, gustoase si pline de savoare. Desprecopii va prezinta in continuare 6 retete delicioase cu ceapa verde, retete care vor aduce si in casa mirosul de primavara. Pofta buna! http://www.desprecopii.com/Images/SitePages/retete-ceapa-verde-1.jpg Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danuta_aga Postat Iulie 11, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 11, 2014 la noi in casa se face ceapa verde taiata rondele cu oua fierte, putin ulei si condimente... simplu si delicios Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danuta_aga Postat Iulie 11, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 11, 2014 ceapa verde in Ardeal merge cel mai bine cu slanina afumata [batcap] [batcap] [batcap] [batcap] este minunata Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana_B Postat Iulie 11, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 11, 2014 Tocmai mi-am facut o omleta din albusuri de ou, ardei verde, ceapa verde si un pic de branza. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icailoaie Postat Iulie 11, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 11, 2014 Tocmai mi-am facut o omleta din albusuri de ou, ardei verde, ceapa verde si un pic de branza. delicios. si eu ador acest fel de mancare, Simplu dar mai ales bun [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Iulie 13, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 13, 2014 Dar retete cu usturoi verde stie cineva? Am cumparat o legatura, destul de mare de la un magazin chinezesc de aici, tulpinile sunt mai groase decat le stiam eu in Ro, dar e usturoi, clar. Ce se poate gati cu usturoi verde? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tonia Antonia Postat Iulie 14, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 14, 2014 Drob Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iulie 14, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 14, 2014 (editat) sau orice alta mincare la care adaugi usturoi... ostropel de exemplu...hmmm cu usturoi verde edit.oricum usturoiul verde nu e atit de puternic ca cel uscat Editat de Iulie 14, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Iulie 14, 2014 Raport Distribuie Postat Iulie 14, 2014 Multumesc pentru raspunsuri. Cred ca voi face un drob din ficatei de pui si un ostropel din aripi. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.