Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Sanovil Bistrita - pareri/sfaturi

Recommended Posts

• Răspunsuri 47
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

• Administrators

Asa este lavi, ai dreptate, insa aceasta este una din optiunile cele mai la "indemana" totusi. Distanta e de cca 1h45min cu masina si drumul e bun. Mai aveam si alte variante, dar intr-adevar drumul pare prea lung (3-4h); iar ideea/optiunea de a naste aici unde locuiesc ... sincer nu ma incanta

Merci [:)]

Distribuie pe alte site-uri

Chiar nu a nascut nimeni la Sanovil ? ....

Buna,

Eu am nascut natural cu epidurala  in mai 2010,la clinica Sanovil,cu dr.Muresan,iar anul acesta voi naste din nou  tot natural sper,la clinica cu dr.Colta.Eu am fost multumita si de conditii si de preturi, si de medici.Dr.Muresan a fost foarte ok, insa de data asta l-am preferat pe dr.Colta,dr Muresan care e si seful clinicii fiind foarte ocupat.Eu personal ti-l recomand pe dr.Colta.

preturile sunt cele de aici http://www.sanovil.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=1474&Itemid=239 (am sunat acum si am verificat).

Cand trebuie sa nasti? Daca mai ai intrebari iti raspund cu placere!

• Administrators

Buna,

Eu am nascut natural cu epidurala  in mai 2010,la clinica Sanovil,cu dr.Muresan,iar anul acesta voi naste din nou  tot natural sper,la clinica cu dr.Colta.Eu am fost multumita si de conditii si de preturi, si de medici.Dr.Muresan a fost foarte ok, insa de data asta l-am preferat pe dr.Colta,dr Muresan care e si seful clinicii fiind foarte ocupat.Eu personal ti-l recomand pe dr.Colta.

preturile sunt cele de aici http://www.sanovil.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=1474&Itemid=239 (am sunat acum si am verificat).

Cand trebuie sa nasti? Daca mai ai intrebari iti raspund cu placere!

Merci mult Oana - eu trebuie sa nasc pe 1 octombrie (acum depinde de bebe) - mi-as dori o nastere naturala, nu stiu daca fara sau cu epidurala...

Pentru controalele din sarcina cam cat platesti?

Ideal este de facut o programare cred - inainte sa apar pe acolo [:)]  Vad ca sunt afisate cateva nr de telefon pe site...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...