Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Insomnia in trimestrul 2

Recommended Posts

Dragi mamici,

eu sunt insarcinata in 24 de saptamani si de 2 saptamani nu mai pot sa dorm. Doctorita mi-a recomandat sa fac o plimbare seara, sa beau o cana de ceai de tei+musetel si sa ascult muzica relaxanta. Mi-a spus ca daca incep sa dorm 3-4 ore este bine, semn ca incepe sa mi revina somnul. Am facut toate astea timp de 2 saptamani, am ascultat si tehnici de relaxare, meditatie de pe youtube, am cumparat lemnisoare cu lavanda si totusi sunt nopti cand dorm 3-4 ore si altele cand nu pot dormi deloc. Am inteles ca insomnia e frecventa in trimestrul 3, dar eu am abia 24 de saptamani. Se mai confrunta cineva cu asta? Cat timp pot sa beau o cana de ceai de musetel +tei fara sa afceteze copilul? ati mai incercat si alte remedii?

Sarcina usoara si bebelusi sanatosi si veseli!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Stai linistita ca nu esti deloc singura care se confrunta cu asa ceva in trimestrul 2!

Eu am 26 de saptamani si frecvent am cel putin 3-4 ore pe noapte in care nu inchid un ochi, fie din cauza gandurilor pe care mi le fac fie pur si simplu ca bebe are program de rumba si cha-cha-cha taman intre ora 2 si 6 dimineata! Si misca burtica atat de tare incat si sa fi adormit intre timp ma trezesc instant

Solutia? habar nu am, probabil va trece. Daca nu, incearca macar ziua sa te odihnesti vreo 2 ore, prinde bine.

Mona, si eu. Azi-noapte am adormit la 1 juma si la 7 deja cascam ochii, plus c-am fost o data la baie si m-am foit si-atunci. Vorba lui Tash, probabil va trece.  [:)]  Daca nu acum, candva. Sinonim cu cuvantul mama ar trebui sa fie-n DEX si `nesomnul`. [batcap]  La mine mai merge cu cate-un pahar de lapte seara sau cate-o carte. Cartile ma adorm cel mai repede, numai sa-mi gasesc starea si cheful de citit.

24+ la noi in culcus

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...