Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Buna seara/dimineata/ziua (oricand cititi, numai buna sa fie) am revenit si eu dupa multa multa absenta cu o intrebare. Am avut 2 ani in care nu am incercat sub nici o forma sa raman insarcinata dupa ultima sarcina oprita in evolutie, ba mai mult m-am protejat, ba un prezervativ, ba intrerupt, da Dumnezeu stie cum... luna aceasta mi-a intarziat.. nu m-am gandit nici o clipa ca pot fi insarcinata, dar de 2 zile imi este rau, am greturi matinale si pofta de dulce asa ca am dat fuguta la farmacie am luat singurul test care il mai aveau si l-am facut.. Rezultatul fiind o linie claraaaaaa si o linie ffff stearsa, mai bine se vede in realitate decat in poze .... Acum am dubii nu stiu ce sa cred, am sanse sa fiu sau nu insarcinata cu asemenea test. Multumesc tuturor celor care citesc si chiar am nevoie de parerea voastra.10250054_823566311005575_6180903978399441908283_823566297672243_1394505027994428

Editat de
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Seamana perfect experienta ta cu experienta mea! :)

La fel eram si eu in dubiu cand am facut testul de sarcina si cineva m-a invata ca, in momentul in care apare ce-a de-a doua liniuta oricat de slab vizibila ar fi...sa stii ca deja ii bate inimioara!

repeta testul maine dimineata! eu pot sa iti spun de pe acum "bun venit la gravidute"!!!

Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...