buflea Publicat Aprilie 9, 2014 Raport Distribuie Publicat Aprilie 9, 2014 Multe necunoscut in fatza mea in ceea ce priveste vacantza de vara, a mea, a copiilor (9 si 8 ani). In ultimii 3 ani, a fost extrem de simplu ...ii trimiteam in Romania, la parintii mei. Si ce vacantze au avut ...si ei si bunicii. Anul asta tata nu mai e bine si mama trebuie sa aibe grija de el ...soacra-mea s-a decis sa straluceasca si s-a oferit sa ii tina ea. Frumos, ii multumesc ...dar stiu ca nu le face fatza ...din cauza de mentalitate, de varsta ...etc. Solutia de compromis ar fi, sa stea la ea daca au un camp sau after care am inteles ca se numesc acolo, unde sa plece dimineata si sa ii ia ea undeva spre dupa amiaza ...cu alte cuvinte, sa stea la soacra-mea dar cat mai putin pe capul ei ... Caut prin urmare un loc cu activitati, de preferinta sporturi dar nu numai...unde copiii mei sa se joace, sa vorbeasca si eventual sa isi faca prieteni in Romania. Foarte importanta locatia - sa fie prin zona 1 Mai, ca acesta e cartierul soacra-mii ... Stiu de Muzeul Satului, au fost acolo acum 2 ani ...e prea scurt si prea crafty ... Concluzionez: Imi puteti spune si mie daca in zona 1Mai, exista vreun after care de vacantza, cu program 9:00-17:00, si cu activitati diverse, de preferat sportive ??? Daca NU, exista altele mai departe care ofera transport ? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilenutza Postat Aprilie 9, 2014 Raport Distribuie Postat Aprilie 9, 2014 cred ca ti-i primeste la orice after din zona.eu nu stiu nici unul sa iti recomand.dl google nu stie? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buflea Postat Aprilie 9, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 9, 2014 Pai asta incerc sa aflu ...o lista cu after care-urile din zona ...la cate raspunsuri am primit, deja incep sa cred ca "lista" este mult prea mult ... Am cautat si pe google ...am gasit una pe Moshilor si una in Pantelimon ...cica ar mai fi una in Cotroceni. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Aprilie 9, 2014 Raport Distribuie Postat Aprilie 9, 2014 Si au program si in vacanta? Ca la noi se inchid pe perioada vacantei. Noi avem aici holiday club pt vacanta. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Androix Postat Aprilie 10, 2014 Raport Distribuie Postat Aprilie 10, 2014 Pai asta incerc sa aflu ...o lista cu after care-urile din zona ...la cate raspunsuri am primit, deja incep sa cred ca "lista" este mult prea mult ... Am cautat si pe google ...am gasit una pe Moshilor si una in Pantelimon ...cica ar mai fi una in Cotroceni.Unde ai cautat si ti-a dat 3 afteruri mari si late? mie mi-a gasit google vreo 10 pagini (la noi le zice after school nu after care) https://www.google.ro/search?q=afterschool+zona+1+mai&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=sb&gws_rd=cr&ei=1kFGU5ScBsqG4gTKh4GIBw Majoritatea organizeaza cursuri speciale pe durata vacantei. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ingridnen Postat Aprilie 10, 2014 Raport Distribuie Postat Aprilie 10, 2014 Cel mai bine ar fi sa-ti recomande cineva din propria experienta un after cu program de vacanta. Multe dintre ele sant frecventate in general de copii mici, pana in 6 ani, si activitatile nu sant prea interesante pentru cei mari (exceptie o excursie pe saptamana si eventual de 2 ori tenis sau inot). Al meu s-a plictisit teribil, ultima data l-am dus acum 2 ani (la noi in cartier, sector 4, nici nu am gasit ceva mai "rasarit"). Ingrid si Cristi 11 ani Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Aprilie 10, 2014 Raport Distribuie Postat Aprilie 10, 2014 Unde ai cautat si ti-a dat 3 afteruri mari si late? mie mi-a gasit google vreo 10 pagini (la noi le zice after school nu after care) https://www.google.ro/search?q=afterschool+zona+1+mai&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=sb&gws_rd=cr&ei=1kFGU5ScBsqG4gTKh4GIBw Majoritatea organizeaza cursuri speciale pe durata vacantei.Si la noi la fel, de asta zic ca odata ce se termina scoala, multe din astea se inchid. Cel putin aici la mine, nu stiu cum o fi in Romania, dar trebuie intrebat. Si aici e pe virste. Si asta trebuie intrebat. Vezi pe google, dar pina nu dai telefon nu stii ce si cum. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ela2001 Postat Aprilie 10, 2014 Raport Distribuie Postat Aprilie 10, 2014 Vezi si la gradinitele particulare. Multe dintre ele au after school si au programe speciale de vara (cu inot si alte activitati). Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Aprilie 10, 2014 Raport Distribuie Postat Aprilie 10, 2014 buflea, cred ca mai bine dai cautare pe google cu "scoala de vara"iata un exemplu gasit:http://www.atelierulcudetoate.ro/tabaraurbana-5182/ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monicabo Postat Aprilie 10, 2014 Raport Distribuie Postat Aprilie 10, 2014 Da, sunt multe prin Bucuresti, trebuie vorbit cu fiecare dintre ei exact ce ofera, pt ce varsta si asa mai departe.Ti-am scris si dincolo la ghetar, ca experienta personala, eu nu am cu after-uri, ca intr-adevar cea mai buna parere este cea a vreunui cunoscut.Multa bafta! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.