Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Octombrie 2014 (Bobocei de octombrie 2014) - Cap. 3

Recommended Posts

Salutare, Burtici!

In primul rand, la multi ani Mytzyus! Sa fii sanatoasa si tu si bebele tau! Ce bine ca s-a intors si tati! Cred ca ti-a fost greu sa fie departe de tine tocmai acum.. Dar gata, v-ati reunit!

Felicitari fetelor care au aflat ce ascund in burtica! Eu stiu din proprie experienta ca se schimba lucrurile cand afli. Incepi sa faci mai multe planuri, sa-ti imaginezi cum va fi, iti vine  sa te uiti de lucrusoare de fetita sau de baietel. Anda, maine poate afli si tu!  [:)]  Asteptam vesti! 

Gianina, bine ai revenit printre noi! Chiar ma gandeam ce o fi cu tine ca ai scris o singura data acum vreo 2 luni parca.. Eu sunt prietena cu familia Gavrila, sunt chiar mosica Teresi. O sa le transmit salutarile tale.

Eu am fost foarte racita de Paste si de-abia acum mi-am mai revenit. am avut nopti nedormite din cauza nasului infundat si a tusei. tare chinuitor a mai fost sa nu pot folosi puf de nas sau ceva antitusiv, dar asta e, pt bebicii nostri suportam orice!

Andreea, tu ce ai mai facut cu anemia ta? Eu maine ma duc iar la hematolog cu noile analize facute. sper sa se lamureasca ce am. Deja e a 3-a oara cand merg, in primele 2 dati nu a stiut ce diagnostic sa-mi puna. Clar anemie, dar nu si-a dat seama care e cauza, daca e lipsa de fier sau nu, pt ca dupa analize nu parea. Am fost la doi hmatologi diferiti.

Geo tu ma intrebai de fetita mea daca a aflat. Da, i-am spus chiar in noaptea de inviere. I-am dat cadourile de la iepuras si printre ele era si o jucarie de bebe, o zdranganea hipopotam roz. Asa ca in felul asta, iepurasul a anuntat-o ca va avea o surioara  [:)]  A fost foarte fericita, dar si emotionata, coplesita chiar. a iesit exact asa cum voia ea si cred ca va fi foarte incantata si cand va veni pe lume. Tot zice ca abia asteapta sa vina toamna, sa se nasca bebelina. imi tot pupa burta, o mangaie si vorbeste cu ea  [:)]

Fetelor, voi va simtiti bebeii? Eu am simtit-o pe a mea saptamana trecuta si de atunci mai nimic. Si ma apuca uneori grijile..Ieri am facut 16 saptamani, sunt la a 2-a sarcina. Nu ar trebui sa o simt? Pe Amalia am simtit-o la 18 saptamani, dar se zice ca la a 2-a simti mai devreme

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 209
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

• Administrators

silvia , sa ne spui cum iti vin analizele. 

am  intrebat si medicul de familie a zis ca e normal, silvia, tu esti deja la a doua sarcina, ai avut colostru atat de devreme in sarcina? m-am trezit cu urme albe pe sutienul negru (asa ca o picatura doua uscate), si palpand am vazut de unde si ce e [:)]

Salut burtici!

Silvia, astazi urmeaza sa ma duc la medic sa vedem ce facem cu analizele :). Mi-au iesit bune si de data asta asa ca va trebui sa imi dea trimitere la hematolog deoarece nu mai tine de ea. Mi-a si spus ca daca imi iese si electroforeza bine, imi da trimitere la hematolog sa ma investigheze ala mai bine. Pe langa astea de hemato, trebuie sa imi vina si rezultatul la Papanicolau sa vedem daca imi iese tot ASC-us sau mai rau :(. Sau poate imi iese bine, sa dea Dumnezeu :)

Inca nu imi simt pishcotul in burtica, desi am intrat in saptamana 16. Nu mai simt nimic de fapt. Sanii nu ma mai dor, burtica parca nu se mai vede, abia astept sa merg o data la medicul din Bucuresti sa imi faca un echo sa vad ca totul e bine, ca bebele creste armonios si ca e voinicel sau voinicica, pentru ca incep serios sa intru in panica!! 

Ana, la multi ani!!!!! Sa ai un printisor sanatos, sa va aduca numai bucurii!! 

Fetelor ma gandeam ca atunci cand va mai veni caldura, prin Iunie - Iulie asa, sa organizam si noi o intalnire la un suc cu burticile, sa povestim, sa ne cunoastem, mai facem schimb de sfaturi, concurs de burtici :). Sunt convinsa ca daca ne-am aduna mai multe, nu ne-ar ajunge o zi sa vorbim :P. Macar cele care suntem in Bucuresti :). Eu vin repede de la Pitesti :) Ce ziceti?

Va pup si bebelusi sanatosi!!!

• Administrators

eeeei acum am ajuns acasa de la eco, maine dimineata merg sa dau sange ptr Triplu Test.

L-am vazut pe bebe, nu stiu inca ce e...nu se arata... dadea din manute, deschidea gurita si dormea cu capusorul in jos. I-am auzit si bataile inimioarei ptr prima data...mi-au dat lacrimile...

Si sa dau raportul complet, are asa:

17 saptamani si 2 zile (exact cat calculame si eu)

BPD - diametru biparietal (de la o tampla la cealalta) 3.66 cm
AC - circumferinta abdomenului 11.47 cm
BCF - 142 batai pe minut
greutate - 178g

DPN - 4 octombrie

In schimb, ca sa nu mearga toate bune si frumoase, mai condimentam lucrurile si cu o placenta praevia laterala...am ramas un pic socata, si de cand am ajuns tot citesc despre ea...mi-a zis clar ca nu am voie sa fac efort, sa stau prea mult in picioare sau sa ridic ceva greu. Pe scurt, sa stau cuminte....drept urmare, dupa 2 ore jumatate de asteptat la rand acum sunt in pat....

Buna fetele,

Anda08 vreau sa spun ca si eu am fost vieneri la eco si am aflat ca am placenta joasa (previa) si dr a zis sa asteptam ca e posibil sa urce pana in trimestrul 3 al sarcinii. Mi-a zis sa nu cumva sa citesc pe net si normal c-am citit si sunt praf de cand am vazut despre ce este vorba. L-am intrebat ce se intampla daca nu urca placenta si mi-e zis ca in trim 3 vor aparea sangerari si ca sigur voi naste prin cezariana, cam astea au fost explicatiile.

Ma rog la D-zeu sa fie totul bine pana la final si sa am o sarcina usoara si bebelusa sanatoasa, ceea ce doresc la toate fetele. Tie ce ti-a spus medicul tau?

Fetelor, azi-noapte mi-am visat bebelina!!!!! Da da, era bebelina, adica pishcotzica, adica fetita!! Doamne, o fi asta vreun semn ca in burtica mea creste o fetita? :). M-am trezit cu zambetul pe buze. I-am si povestit lui tati. Am visat ca am nascut acasa, eram doar eu cu Edy si ca imediat dupa ce am nascut, tati a dus-o in baie si a bagat-o intr-o cutiuta :)))). Si ca m-a lasat pe mine sa dorm ca eram obosita dar cand m-am trezit m-am dus direct la ea, am luat-o in brate si am apropiat-o cu gurita ei de obrazul meu. Si in momentul cand mi-a simtit obrazul dadea din gurita ca vroia sa pape. Si avea buzite dintr-acelea duble (cum au bebelusii care sug). Era o frumusete de fetita :). Sper sa fie de bun augur visul :)

Anda, imi pare rau ca nu ai reusit sa vezi ce se ascunde in burtica ta. Se pare ca bebele este secretos deocamdata si vrea sa va tina in suspans :).

Burtici, va pup si... bebelusi sanatosi!!!

• Administrators

roxy - eu o sa ajung la medicul meu prin Mai (cred pe 15), acum am fost la un dr ecografist, mi-a zis sa stau linistita, fara efort, si daca simt ca ma doare ceva sa ma intind. Bat in lemn pana acum e bine, bebe e in parametri normali si asta conteaza, sa fie el/ea sanatos/oasa, ca in rest fac orice. Le fel stiu si eu ca e posibil sa urce pana la final , deci mai e timp sa speram si sa fimoptiiste! Tu ce fel de placenta praevia ai? La mine e laterala

Anda, nu mi-a zis ce fel de placenta am sau poate n-am retinut pentru ca tot atunci am aflat ca am fetita si erau prea multe vesti pentru mine [:)] . Eu multumesc lui D-zeu ca n-am avut nici o problema cu sarcina pana acum, bebelina e in parametri normali, eu n-am avut dureri, greturi, pofte sau alte probleme.

Andreea si eu am visat toata sarcina ca voi avea un baietel, chiar si-n noaptea dinaintea ecografiei am visat la fel si uite ca am o fetita cu fundita. Eu fetita imi doream, dar visam baietel si plus ca toata lume aimi zicea ca voi face baietel (se uitau cumva la forma burticii)

Pupici la burtici

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...