Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Octombrie 2014 (Bobocei de octombrie 2014) - Cap. 3

Recommended Posts

Anda, se pare ca te tine in suspans bebele :) Important e sa fie sanatos.

Andreea, si eu am visat fata si uite ca de fapt e baiat. Am fost usor dezamagita ptr ca toata lumea din jurul meu zicea ca sigur e fata, prea putini au fost care au zis ca e baiat, dupa tot felul de chestii babesti facute (faza cu sarea, forma barbiei mele, forma burtii, etc). Deja ii spuneam pe nume si ...surpriza kinder :)) Nu trebuie sa fie exact ca la mine ce-i drept. Bucura-te totusi de faptul ca deja te-ai visat cu bebe:)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 209
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Fetelor, ideea e urmatoarea: Eu pana acum am mai avut vise cu bebei , de fiecare data erau baieti, la faza cu sarea mi-a iesit baiat, la calendarul chinezesc tot baiat, forma burticii arata ca tot baiat... Toata lumea imi spune ca o sa am baietel. Sincera sa fiu, eu imi doresc fetita. Si pentru ca toata lumea imi spune ca voi avea baietel, am ramas surprinsa azi noapte sa visez fetita. Chiar m-am bucurat ( cred ca din dorinta prea mare sa fie fetita, am inceput sa am vise :). 

Mi-as dori sa fie ca in visul meu, si cand va aud pe voi ca desi toate semnele va indicau baietel, la echo a iesit fetita, parca incep si eu sa trag sperante sa se intample si la mine la fel. Oricum, serios vorbind, fie ce o vrea Dumnezeu, important este sa fie un bebe sanatos! Astea sunt preferinte de-ale noastre dar asta nu inseamna ca ne vom iubi mai putin bebeii daca nu sunt ceea ce noi am vrut. Oricum, toate am fost binecuvantate de Cel de Sus ca ne-a trimis in burtica ingerasi :)

Va pup fetelor si bebei sanatosi!!!!

Buna fetelor.

Ma bucur pt.burticile care si au vazut bebei la eco .Anda important este sa fie sanatos si sa ai o sarcina usoara,cu colostru este normal din cate am citit si eu nu toate gravidutele au depinde hormonal la fiecare ,Andreea11 cat mi as fi dorit ca si problema mea sa fie doar visul.Eu mi am dorit din tot sufletul fetita si asa s a adeverit numai ca eu ma confurt cu probleme mult mai grave.Nu mai rezist psihic de atata stres si plansete din cauza asta nu am mai scris dar v am citit msj.si m am rugat pt.fiecare mamica sa fiti bine si bebei deasemenea.Va felicit pe fiecare care ati aflat sexul copilului ma bucur din suflet pt.fiecare va dati seama ce a putut crea dumnezeu o viata in burtica noastra.Poate va intrebati ce am mai facut astept ultima analiza deja au trecut 2 sapt.lungi un chin pt.mine si am sunat astazi la laborator si mi au spus ca spera vineri sa mi de a un raspuns.Am intrebat daca analiza cariotipul poate iesi diferit de prima analiza (QF PCR care iti da rezultatul in 3 zile ),sansele sunt foarte rare sa fie diferite eu si sotul meu mai speram.Noi suntem musulmani si credem in dumnezeu cu toata fiinta noastra suntem oameni buni cu frica de dumnezeu nu am facut rau nimanui cu vointa in viata mea.Sunt atat de mahnita in sufletul meu somnul pt.mine liniste somn nu mai exista dar sper in dumnezeu ca va face o minune si speram sa fie o cumpana pe moment,vroiam sa va intreb voi ati mai auzit ca prima analiza la vilozitati coriale sa iasa trisonomia 21 si la sfarsit cariotipul sa iasa negativ mar ajuta orice informatie. In Turcia mi au spus ca dupa ceea ce vad pe analize sansele mele este 1000 din 2 sa nu aiba sind.down sanse mici dar totusi sa astept ultima analiza altceva nunmai pot face aminocenteza mi au interzis pt.ca eu deja am facut cam aceiasi analiza si riscul este mult mai mare acum pt.bebe decat ar fi fost prima data.Va doresc tot binele din lume si sa ne auzim cu toate numai cu vesti bune.

• Administrators

Diatur chiar azi ma intrebam ce mai faci si cum te simti? Sti cum se spune, speranta moare ultima, nici nu mi-am vazut bine puiul si deja emotiile de mamica isi iau in primire rolul. Sper ca pentru toate gravidutele sarcina sa decurga bine, bebeii sa fie santosi, si pentru tine draga Diatur ... iti doresc multa putere si iti doresc tot binele din lume, sa treceti cu bine peste acest hop si sa ramana doar o amintire... ...

Diatur, sper din toata inima sa aveti parte de sansele alea de 0,2%! Nici nu stiu ce sa-ti zic, imi dau seama ca nimic nu-ti alina suferinta.. Ma rog sa fii puternica! :-*

Anda, chiar ca te tine in suspans bebele! Dar nu e asta o problema, sanatos sa fie! In privinta placentei, daca stai linistita in pat , nu faci efort, va fi ok! Sunt multe femei cu problema asta si duc sarcina cu bine la capat!

Ieri am fost la eco de triplu test si au mers si sotul si fetita. Mi-a fost asa drag sa fim cu totii! Bebelina e foarte bine, 16 saptamani si 3 zile si 157 de grame. Ne-a cam tratat cu spatele si a fost nevoie sa mai ies sa se suceasca ea :-D. Tot nu a reusit doctorul sa masoare orbitele asa ca o sa ma mai duc si miercurea viitoare. Am vazut-o si-n 3 d si 4 d. Chiar arata ca un mic extraterestru! Miercurea viitoare o sa primesc si DVD cu film si poze.

La hematolog a fost ok, mi-a zis ca nu am vreo boala din nastere, pur si simplu asa sunt setata eu cu hemoglobina mai mica si pe sarcina e normal sa scada si mai mult. Mi-a dat b6 in cantitate mare, fier si lactiferon si mi-a zis ca trebuie sa o tinem asa, sa nu mai scada. Pt asta o sa-mi refac analizele la fiecare 3 saptamani.

Andreea, ce vis frumos ai avut! Iti spun ca orice ar fi vei fi foarte fericita! Si eu credeam ca va fi baiat, sotul isi si dorea baietel, toata lumea zicea ca e baiat, dar acum bucuria e foarte mare! Ne facem planuri pt o viata cu 2 fetite si pare minunata!

Buna fetelor !.

Ma bucur pt.voi ca sunteti bine si bebei sunt vioi,Silvia Anda,toate fetele va multumesc pt.tot sprijinul acordat moral de pana acum.Eu din pacate o sa parasesc statutul de graviduta,desi ma doare sufletul pentru alegerea facuta poate o sa fiu judecata dar este atat de greu ma gandesc ca o voi chinui mai mult aducand o pe lume si daca eu nu voi mai fi cine va avea grija de fetita mea asa cum are o mama.Este cel mai greu pt.noi ieri am primit cariotipul final si a fost la fel sind.down nu am dormit nu am mancat sunt atat de mahnita.Astazi dimineata am fost la Regina Maria si comisia a stabilit ca este de acord pt.intrerupere sarcina of imi vine sa mor.Maine o sa ma internez pt 3 zile nici nu mi vine sa ma duc cand ma gandesc ce ma asteapta,plangem amandoi ca doi copii imi vine sa urlu ne am dorit atat de mult acest copil.Ce sa mai zic cu psihicul suntem la pamant am ales Reg.Maria,pt.singuranta mea imi este atat de frica sa nu se intample ceva desi mi sa explicat ca usor nu va fi suntem devastati.Sper sa ma ierte dumnezeu si sa aiba grija de fetita mea in ceruri nu o sa mi iert niciodata fapta dar pt.ia va fi mai bine alaturi de ingeri nu o vom uita niciodata offf copilasul meu iubit.Va doresc tot binele din lume sa aveti grija de voi si nu o sa va parasesc o sa va citesc cu drag emotile scrise si poate va fi intr o zi soarele va iesi si pe strada noastra.Va pup.

Editat de

• Administrators

Draga diatur, nu are cine, de ce sau dreptul sa te judece! E o decizie atat de grea incat nu exista cuvinte care sa va aline sufletul si durerea...

Se spune ca tot raul e spre bine, sper sa fie asa si in cazul vostru... multa multa putere si te asteptam sa ne spui cand ajungi acasa, daca esti bine... O imbratisare sincera si calda, din suflet.... ! 

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...