Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mamici de Octombrie 2014 (Bobocei de octombrie 2014) - Cap. 3

Recommended Posts

• Răspunsuri 209
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Salutare mamici in devenire! Vin si eu cu ultimul raport: am trecut cu bine prin dublu test si e 90% ca vom avea o fetita.

Din cauza ca ultima sarcina s-a soldat cu o intrerupere si ca sa imi mai calmez putin emotiile si stresul mi-am cumparat un doppler fetal Angelsounds. Pt cine nu stie ce sunt, postez un filmulet de pe YouTube

Am reusit (cred si sper eu) sa identific corect bataile inimii bebelinei, am numarat cam 142 batai/minut si se deosebea ritmul destul de mult de ritmul inimii mele, deci sper sa nu ma fi inselat. Mai foloseste cineva Doppler acasa? Am citit si pareri cum ca nu s-ar recomanda sa se foloseasca pt ca fetusul poata sa auda aceste sunete, si nu intrun mod placut. Mi-ar placea sa aud ce credeti si voi despre aparatele astea..

Aici in Praga nu se face triplu test, am fost programata in sapt 22 la ceva care se numeste 'extended genetic test'. De asemenea, mi s-au oferit testele non-invasive, cum am vazut ca se fac si in Bucuresti. Inca nu mai hotarat daca sa optez pt vreunul sau nu; siguranta ar creste de la 98% spre 99.9%...Parca la 36 de ani imi vine sa investesc in asa ceva...A facut cineva din grup un astfel de test sau stiti din exprienta cuiva apropiat cum au descurs?...

Greturile au trecut aproape total si nivelul de emergie e comparabil cu perioada de dinainte..

o singura nelamurire am, nu mi-a mai crescut burta deloc de o luna si nici nu iau in greutate; luni sunt programata la control si voi intreba cat de normal este si care ar fi cauza. in sapt 8,9 aveam burta destul de mare deja, cel putin comparand cu burticile de pe Internet de aceeasi varsta, dar apoi pauza...

O zi frumoasa va doresc, sa ne auzim/citim cu bine!

Distribuie pe alte site-uri

Buna tuturor,

Diatur, de mult nu mi-a mai fost atat de greu sa scriu un mesaj pe vre-un forum, dar totusi simt nevoia sa iti scriu (sper sa citesti) si sa te asigur ca de undeva...departe sunt alaturi de tine si personal, eu te sustin in tot ce ai decis.

De felul meu sunt o bataioasa cu viata si o mare optimista, si am crezut pana in ultima clipa ca pana la urma  Dumnezeu va randui lucrurile pe fagasul normal.... Ai grija de tine, ingrijeste-te  trupeste si sufleteste, si vei vedea ca in curand iti vei aduce pe lume puiul mult dorit. 

Statisticile spun ca in medie o femeie pierde, uneori chiar fara sa realizeze asta, 1-2 sarcini in decursul vietii.  Lupta pentru viata nu este intotdeauna usoara. ...

Whatever, ce jucarie interesanta,  mi-as dori si eu una, pe cel mare il ascultam cu stetoscopul, dar asta in lunile mari. Burtica, creste in mod diferit, nu este o regula generala, si  probabil la urmatorul control medicul iti va spune mai multe si te vei linisti. Felicitari pentru fetita. Si eu am tot 36 de ani, deci suntem amandoua intr-o barca.  Spre deosebire de tine, eu nu stiu nimic pana saptamana viitoare cand am programare. Aici sist. medical este putin diferit.  And...btw...your english it's perfect.

Tuturor, sarcini usoara si copilasi sanatosi. 

• Administrators

Salutare mamici in devenire! Vin si eu cu ultimul raport: am trecut cu bine prin dublu test si e 90% ca vom avea o fetita.

Din cauza ca ultima sarcina s-a soldat cu o intrerupere si ca sa imi mai calmez putin emotiile si stresul mi-am cumparat un doppler fetal Angelsounds. Pt cine nu stie ce sunt, postez un filmulet de pe YouTube

Am reusit (cred si sper eu) sa identific corect bataile inimii bebelinei, am numarat cam 142 batai/minut si se deosebea ritmul destul de mult de ritmul inimii mele, deci sper sa nu ma fi inselat. Mai foloseste cineva Doppler acasa? Am citit si pareri cum ca nu s-ar recomanda sa se foloseasca pt ca fetusul poata sa auda aceste sunete, si nu intrun mod placut. Mi-ar placea sa aud ce credeti si voi despre aparatele astea..

Aici in Praga nu se face triplu test, am fost programata in sapt 22 la ceva care se numeste 'extended genetic test'. De asemenea, mi s-au oferit testele non-invasive, cum am vazut ca se fac si in Bucuresti. Inca nu mai hotarat daca sa optez pt vreunul sau nu; siguranta ar creste de la 98% spre 99.9%...Parca la 36 de ani imi vine sa investesc in asa ceva...A facut cineva din grup un astfel de test sau stiti din exprienta cuiva apropiat cum au descurs?...

Greturile au trecut aproape total si nivelul de emergie e comparabil cu perioada de dinainte..

o singura nelamurire am, nu mi-a mai crescut burta deloc de o luna si nici nu iau in greutate; luni sunt programata la control si voi intreba cat de normal este si care ar fi cauza. in sapt 8,9 aveam burta destul de mare deja, cel putin comparand cu burticile de pe Internet de aceeasi varsta, dar apoi pauza...

O zi frumoasa va doresc, sa ne auzim/citim cu bine!

Felicitari pentru fetita !!!! Sa fiti sanatoase amandoua! In privinta burticii stai linistita, depinde de fiecare graviduta in parte, va creste cu siguranta!

Buna fetelor!

Va multumesc pentru gandurile frumoase! A fost o petrecere frumoasa chiar daca ne-a cam ciufulit vantul. Mi-a facut foarte bine sa am toti prietenii dragi aproape. Mi-a ajuns izolarea intre 4 pereti de atatea saptamani. Inca nu am scapat de greturi desi am intrat in saptamana 15. Nu mai sunt la fel de puternice dar tot sunt enervante.

Diatur, sper din tot sufletul sa iti revii cat mai repede dupa aceasta incercare dura. Trebuie sa fii tare si sa te pregatesti pentru urmatorul bebe. Te pup si te imbratisez cu drag!

Perna de gravide e o minune pe pamant! Eu una doar cu ea in brate dorm. Pana sa o iau ma dureau coapsele de parca eram batuta cu maiul toata noaptea. Eu am optat pentru varianta mare, cea in forma de C. O recomant cu mare incredere.

Duminica merg si eu cu tati pentru prima oara sa il vedem pe bebe si sa primim verdictul final, ramanem la albastru sau trecem la roz :)

Va pup si va urez weekend placut!

Andre, bine ai venit printre noi! Sarcina usoara sa ai si bebe sanatos!

Whatever, felicitari pt fetita! De obicei cand ecografistii zic ca unt sanse 80-90% e de fapt cam sigur.

Myrzyus, asteptam sa ne dai azi vesti de la eco! Ce drag i-o fi lui tati ca isi vede si el printisorul!

Diatur, sper din toata inima sa treci cu bine peste aceasta trauma! Intr-o zi Dumnezeu iti va da un bb si durerea se va mai sterge. Asteptam sa ne scrii cand iesi din spital!

Well well.. :))

Dragele mele burtici, am fost azi la eco cu tati :) pentru 2 minute cat bebe a dormit azi parea a fi printesa..nu print. Pana sa apuce tati sa caste ochii s-a trezit, si-a pus manutele sub cap, piciorus peste piciorus si asa a stat jumatate de ora..spre disperarea noastra si a medicului :)) A incercat in fel si chip sa mai prinda un cadru dar fara succes. Acum..mai avem de asteptat inca o luna si un pic pana la morfologia de trim 2 sa aflam ceva concret, asta daca nu face iar pe incapatanatul bebe si ne lasa cu ochii in soare :))

Una peste alta..bebe se dezvolta bine, conform calendarului avem 15 saptamani si 2 zile, iar ecografia zice 16 saptamani si o zi.

O duminica excelenta va doresc si multi pupici pe burtici!

• Administrators

ma bucur pt tine mytzy - se pare ca majoritatea boboceilor sunt incapatanati dar pentru asta ii iubim si mai mult. va trece repede si luna asta ai sa vezi [:)] 

eu de vreo 3 zile, cam o data pe noapte si spre seara simt in zona uterului ca un fel de zvacnire/puls, doar o singurs data sau uneori de 2 ori, cu pauza ... nu stiu ce sa cred.. e bebe sau nu e bebe...oricum burtica creeeste si dimineata e primul lucru la care ma uit!

Va pup si sa aveti o seara linistita! [pup]

(maine merg sa vad daca au venit rezultatele de la Triplu Test, sper ca da...ca m-a tinut destul cu nervii intinsi...)

Anda, eu zic ca bebe e. Si su simt zvacniri, pulsatii, miscari scurte si sunt sigura ca e bebelina mea. Probabil ca ma ajuta si sarcina anterioara sa recunosc miscarile. Intr-o seara era uterul mai umflat in partea dreapta jos. Tineam acolo buricele degetelor putin mai apasat si simteam din cand in cand ceva ca niste pulsatii/zvacniri. A simtit si tati folosind tot metoda asta. Si s-a intamplat acum 2 saptamani, de aproximativ o saptamana simt mult mai clar, mai ales daca stau cu fata in sus. Nu mai stiu, tu ai facut dublul test? Daca l-ai facut si a fost bine, nu ai de ce sa ai emotii la triplu. Eu acum la triplu am facut doar ecografia fara analiza de sange ca nu mai avea rost. Mi-a sis dr ca dublul test are o precizie mult mai mare

Mytziyus va tine bebele in suspans :-D Este clar ca are personalitate nu gluma! Nici bebelina mea nu a a vrut sa lase doctorul sa faca toate masuratorile asa ca trebuie sa mergem la reexaminare

• Administrators

nu am facut dublu, doar triplu test, de asta stau ca pe ace, sper sa fie venite maine rezultatele

P.S. cu fata in sus simt si eu acele pulsatii , oof si cat le mai astept :)))

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...