Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Ianuarie 2015 (Fulguleti de Ianuarie 2015)

Recommended Posts

Slvi88, mie mi-a iesit CMV Igg 77,9 si Igm 7,20. Doctorita mi-a spus ca inseamna ca am avut deja boala si saca o sa fie o alta infectie in sarcina fatul nu o sa fie afectat. Daca iesea valoare mare Igm insemna ca e infectie in curs. De obicei daca e valoare mare la Igg se presupune ca ai imunitate. Sper sa nu gresesc.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 624
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu sunt bine, am nopti in care nu pot sa dorm, zile cu greata continua, alterneaza starile, am si momente cand nu am nici un simptom.

Sunt fericita ca azi s-a nascut finutul meu, a depasit cam cu 5 zile DPN, are 3800gr si 55 cm. E primul nostru finut. Aaa, prietena mea a inceput cu dureri usoare pe la 4 dimineata, la 6 cica s-au intetit, la 8.15 a ajuns la spital si la 8.50 deja nascuse. Drept e ca e la a 2 sarcina. Sunt foarte bucuroasa pentru ei.

Am gasit sapun de alep cu concentratie 50% !!! Eu aveam din ala mai "comercial" cu doar 2% si nu prea am vazut rezultate miraculoase, o sa il incerc pe asta, am citit in blogul Amei :) ca il foloseste si pt par.

E foarte cald si e umuditate mare aici, simt ca nu pot respira de cald....

Dragi gravidute,

Am facut eu un capitol nou

http://comunitate.desprecopii.com/forums/topic/150315-mamici-de-ianuarie-2015-fulguleti-de-ianuarie-2015-cap2/

Am vazut ca ati scris, insa am avut niste zile nebune. O sa scriu si eu in curand mai multe.

Ama, parca tu pleci in concediu, o vacanta de vis - sa va relaxati si sa va simtiti foarte bine impreuna.

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...