Delia_Robert Publicat Aprilie 23, 2014 Raport Distribuie Publicat Aprilie 23, 2014 (editat) Numele meu este Alina si tocmai mi-am facut cont aici, ma bucur sa ma aflu alaturi de voi. Inca nu sunt mamica, dar sunt pe drumul de a fi, adica am inceput analizele si consulatiile pentru bebe(lusi). Chiar daca nu am avut cont, am tot citit ce ati scris, si mi-ati fost de mare ajutor in alegrea medicului. va multumesc Editat de Aprilie 23, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Aprilie 23, 2014 Administrators Raport Distribuie Postat Aprilie 23, 2014 Bine ai venit draga Alina!!! Iti doresc sa ti se indeplineasca cat mai repede visul. [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Delia_Robert Postat Aprilie 23, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 23, 2014 (editat) Multumesc As vrea sa impartasesc cu voi acest videoclip, l-am vazut azi dimineata si m-a facut sa ma simt minunat. Sper sa va placa. https://www.facebook.com/photo.php?v=10200549393115641 Editat de Aprilie 23, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.