Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Schimbari in viata de cuplu pe timpul sarcinii si dupa nastere!

Recommended Posts

Se spune ca viata de cuplu se schimba radical in momentul in care un copil isi face aparitia, unele cupluri se consolideaza si evolueaza  dar pentru altele o sarcina ridica mari probleme de comunicare si plutesc in deriva.

Voua cum vi s-a schimbat viata de cuplu din momentul in care ati aflat ca veti avea un copil?

post-130343-0-79647700-1398340799.jpg

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Posted Images

• Administrators

Parerea mea este ca un cuplu legat de dragoste si intelegere - inainte de sarcina - va trece cu brio prin experienta de parinte...desigur sunt si cazuri contrare ...

Aparitia unui copil este cu adevarat o legatura adanca de suflet a cuplului ... si, dupa cateva luni de ne-somn, o noua rutina, reguli noi in casa ... totul intra in normal. [bib]

La fel cred si eu.. si asa mi s-a si intamplat. Copilasul din burtica ne-a unit mai mult ca niciodata pana acum. Numai bucurie si zambete sunt in casa noastra de cand am ramas insarcinata.

O sarcina presupune si multe schimbari si eforturi dar aduce mult mai multe bucurii decat sacrificii!

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...