icailoaie Publicat Aprilie 24, 2014 Raport Distribuie Publicat Aprilie 24, 2014 Se spune ca viata de cuplu se schimba radical in momentul in care un copil isi face aparitia, unele cupluri se consolideaza si evolueaza dar pentru altele o sarcina ridica mari probleme de comunicare si plutesc in deriva. Voua cum vi s-a schimbat viata de cuplu din momentul in care ati aflat ca veti avea un copil? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Aprilie 24, 2014 Administrators Raport Distribuie Postat Aprilie 24, 2014 Parerea mea este ca un cuplu legat de dragoste si intelegere - inainte de sarcina - va trece cu brio prin experienta de parinte...desigur sunt si cazuri contrare ... Aparitia unui copil este cu adevarat o legatura adanca de suflet a cuplului ... si, dupa cateva luni de ne-somn, o noua rutina, reguli noi in casa ... totul intra in normal. [bib] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icailoaie Postat Aprilie 24, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 24, 2014 La fel cred si eu.. si asa mi s-a si intamplat. Copilasul din burtica ne-a unit mai mult ca niciodata pana acum. Numai bucurie si zambete sunt in casa noastra de cand am ramas insarcinata. O sarcina presupune si multe schimbari si eforturi dar aduce mult mai multe bucurii decat sacrificii! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.