Cosmoleutza Publicat Aprilie 28, 2014 Raport Distribuie Publicat Aprilie 28, 2014 Buna! As vrea sa fac o radiografie dentara panoramica fetitei mele si nu stiu unde.Suntem "abonati" la stomatolog inca de pe la 3 ani jumatate. Am fost in mai multe locuri, dar in cele din urma tot la serviciile de stat am apelat.Acum trebuie sa facem o radiografie, si as vrea sa merg cu fetita intr-un loc unde nu este foarte scump dar mai ales unde sa nu o iradieze inutil din cauza aparaturii neperformante.Diversitatea clinicilor din Bucuresti este foarte mare.In sectorul 1, zona Calea Calea Grivitei, Piata Victoriei stie cineva vreo clinica de radiologie dentara care sa faca si film nu sa-mi dea rezultatul doar in format digital? Multumesc mult pentru sfaturile voastre. Leutza Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monicabo Postat Aprilie 28, 2014 Raport Distribuie Postat Aprilie 28, 2014 Eu stiu de Medident, in zona Unirii, pe Bd. Corneliu Coposu, sunt doar pt radiologie dentara, adulti, copii (nu e si cabinet stomatologic). 70 de lei radiografia panoramica.Multi stomatologi acolo trimit, zic ca-s printre cei mai buni...Iti dau rezultatul pe loc, dureaza cu totul de cand intri pana iesi in jur de 20 min, radiografie este pe film. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmoleutza Postat Aprilie 28, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 28, 2014 Multumesc frumos pentru raspuns.Intre timp am auzit si de Dental View, sediul din Blvd Aviatorilor nr 29. Oare au aparate performante? Sanatate multa va doresc! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ramiris Postat Aprilie 28, 2014 Raport Distribuie Postat Aprilie 28, 2014 Si noi tot la FM Medident am fost, acolo ne-a trimis ortodontul. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavi02 Postat Aprilie 28, 2014 Raport Distribuie Postat Aprilie 28, 2014 Tot pe Bv Coposu am fost si noi. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elfishorella Postat Mai 14, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 14, 2014 Da, la FM Medident am fost si noi pana la urma insa s-a dovedit ca n-am mai avut nevoie de radiografie panoramica ci de o radiografie la doua maselute.Ne-au dat-o pe loc si am fost multumiti. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.