Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dr. Tutunaru

Recommended Posts

Buna ziua la toata lumea.

Sunt noua pe acest forum. Va rog frumos , daca ma poate ajuta cineva, care a fost operat la dl. Dan Tutunaru.

Am fost saptamana trecuta la el la cabinet pentru prima oara si dupa verificarile pe care le-a facut este nevoie de operatie laparascop ( chisturi la orave), in plus, in trecut am avut  si desfundare de trompe.

Acum urmeaza sa ma opereze din nou. Stie cineva , daca se poate face si la Spitalul Elias sau se face doar la cabinetul lui?

Multumesc mult

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Poate ar fi util să mai ceri o opinie. Eu îți povestesc doar experiența mea cu dr. Tutunaru. Știu că este un medic foarte bun pe infertilitate, dar parcă pentru restul problemelor prea se aruncă la operație. Eu am fost la el la cabinet pentru că acuzam dureri în zona ovarului drept. M-a consultat cu ecograf intravaginal 3 minute (maxim, cu tot cu dezbrăcat și îmbrăcat) și a zis că am un chist pe ovar care trebuie operat laparoscopic și să merg la spital să mă programez. Mi-a explicat că trebuie operat, că se pare că am un chist dermoid.

Pe mine nu m-a convins consultul rapid, dupa un timp am mers la alt medic și la ecografie nu se vedea nici o urmă de chist. Se pare că era un chist funcțional, care a fost resorbit. Ar fi fost mai ok să mă programeze la un alt consult într-o lună, două, să monitorizăm ce e acolo și apoi să îmi propună laparoscopia.

De atunci nu mai am probleme, ma duc la control regulat și nici o urmă de chistul dermoid pentru care trebuia să fac laparoscopie.

Sănătate multă!

Edit: am uitat să îți zic bine ai venit!

Editat de

maryi, bine ai venit.

Eu am nascut cu dr. Tutunaru acum 7 si respectiv 6 ani... La mine nu au fost probleme de infertilitate, sau alte tipuri de interventii in afara de monitorizare sarcina. Am ajuns la el intamplator cu o analiza care chipurile ar fi putut pune prima sarcina in pericol.

Eu sigur sunt subiectiva, pt faptul ca mi-a salvat sarcina, mi-a dat o solutie cand altii au zis "gata", ma face sa-l apreciez f mult si sa-i zic "Saru' mana" toata viata de acum incolo...

La modul obiectiv, da, dl dr. este destul de incarcat, in ultimii ani s-a ocupat mult si de FIV-uri, (pe vremea mea nu era angrenat si in asa ceva, doar colabora cu altii, acum am inteles ca ar avea o clinica), multe paciente, si da, stilului dl-ui dr. este mai rapid, un-doi, mai expeditiv. Nu sta f mult de vorba cu pacientele. Eu imi pregateam intrebarile de acasa, si-l intrebam punctual ce ma interesa, si normal, imi raspundea. La mine insa, nici nu au fost probleme complexe in ceea ce priveste sarcina, a mers totul ca pe roate (in afara de analiza aia de care ziceam mai sus)

Daca ti s-a parut ceva aiurea, pt ,linistea ta sufleteasca , mai cere (inca) o parere. Vezi ce abordare are si celalalr dr. , daca coincid parerile. Daca-s diametral opuse, mai cere inca o parere.... pana la urma este vorba de sanatatea ta si tb sa fii impacata cu decizia luata.

Operatiile astea laparo, pe vremea mea, cand mergeam eu la dansul, adica la nivelul anilor 2007-2008 (si inainte de aceasta perioada) se faceau la spital, la Elias. Acum nu stiu unde le mai face dl. dr... Din ce mai citeam pe forum pe la fete, nu este o "interventie" dificila

Multa bafta! [flo2] Poate mai intra fete care au si avut interventii la dansul, sa povesteasca exact despre laparoscopie. 

Poate ar fi util să mai ceri o opinie. Eu îți povestesc doar experiența mea cu dr. Tutunaru. Știu că este un medic foarte bun pe infertilitate, dar parcă pentru restul problemelor prea se aruncă la operație. Eu am fost la el la cabinet pentru că acuzam dureri în zona ovarului drept. M-a consultat cu ecograf intravaginal 3 minute (maxim, cu tot cu dezbrăcat și îmbrăcat) și a zis că am un chist pe ovar care trebuie operat laparoscopic și să merg la spital să mă programez. Mi-a explicat că trebuie operat, că se pare că am un chist dermoid.

Pe mine nu m-a convins consultul rapid, dupa un timp am mers la alt medic și la ecografie nu se vedea nici o urmă de chist. Se pare că era un chist funcțional, care a fost resorbit. Ar fi fost mai ok să mă programeze la un alt consult într-o lună, două, să monitorizăm ce e acolo și apoi să îmi propună laparoscopia.

De atunci nu mai am probleme, ma duc la control regulat și nici o urmă de chistul dermoid pentru care trebuia să fac laparoscopie.

Sănătate multă!

Edit: am uitat să îți zic bine ai venit!

Are dreptate danielag, si eu am avut o experienta asemanatoare acum cativa ani cu doctorul Tutunaru. Cere si o a doua opinie, ca sa fii cu constiinta impacata!

• 2 weeks later...

buna,sotia mea s-a operat de laparo la dr T,in martie anul trecut,continuand apoi cu un fiv nereusit in noiembrie 2013   [q]  [q] ,din ce am remarcat in multele vizite la cabinet si clinica ,cred ca in proportie de 99% recomanda operatie laparoscopica.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...