Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mamici de August (Pepenasi de August 2014) (cap. 10)

Recommended Posts

Capitolul 1Capitolul 2Capitolul 3Capitolul 4Capitolul 5Capitol 6Capitol 7 Capitol 8, Capitol 9

http://www.desprecopii.com/Images/pepenasi%20de%20august.jpg

Gravidutele nostre  [gravi] :

• Loredana2008 - DPN 24 iulie  [bbfata]
  • Babyb00m - DPN 25 iulie  [bbbaiat]
  • Dana_bebe88 - DPN 1 august
  • AlynaB - DPN 4 august  [bbbaiat]
  • Claudela - DNP 5 august  [bbfata]
  • Alexandra1632 - DPN 5 august [bbfata]
  • Marivic - DPN 7 august  [bbbaiat]

• Norina36 - DPN 8-10 august  [bbbaiat]
  • Puxilinia - DPN - 9 august
  • Clucica - DPN - 9 august [bbbaiat]
  • Ona_elaa - DPN 10 august  [bbbaiat]
  • Miki-Ispas - DPN 10 august  [bbbaiat]
  • Alexandra1623 - DPN 10-15 august  [bbfata]
  • Alice1983 - DPN 11 august gemeni  [bbbaiat] +  [bbbaiat]
  • Madalinapt - DPN 15 august  [bbbaiat]
  • Marizta - DPN 15 august  [bbfata]
  • Cocojambo - DPN 16 august  [bbfata]
  • Georgi07 - DPN 16 august  [bbfata]
  • Karmendi - DPN 19 august  [bbbaiat]
  • Dana_bebe - DPN 21 august  [bbfata]
  • Aurelia Panica - DPN 22 august  [bbfata]
  • AliHappy - DNP 24 august
  • Alyah - DNP - 24 august  [bbfata]
  • Mariana_D - DPN 25 august  [bbfata]
  • Eliana - DPN 28 august  [bbbaiat]
  • Maryysim - DPN 30 august  [bbfata]
  • Rasfatzata - DPN - august   [bbbaiat]

sugestie lista bebe - Capitol 7 - Pagina 1

Anda08, pe 20 Noi 2013 - 11:45, a spus:http://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_images/master/snapback.png

Tocmai ai aflat ca o sa nasti in August 2014?

Atunci esti bine venita in grupul gravidutelor care asteapta barza in luna August 2014. Nu esti inca sigura de data nasterii sau doresti sa o mai verifici te sfatuim sa folosestiCALCULATORUL datei nasterii. De asemena iti recomandam sa citesti Odiseea Sarcinii(care urmareste sarcina pe saptamani) si sa citesti ce spun alte mame ca tine pe Jurnal de Sarcina.

La desprecopii.com oferim posibilitati multiple pentru gestionarea grupului de mamici:

- Discutiile publice se desfasoara in cadrul acestui subiect. Un subiect care o sa devina un subiect maraton la care scriem zi de zi. Putem sa pune poze, linkuri si ne folosim de subiectul public ca sa recrutam si alte mamici ca noi.

- Discutii private vom putea avea in cadrul GRUPULUI

- Tot in cadrul GRUPULUI putem avem: albume, evenimente, linkuri utile, sondaje, video-uri, wiki, sondaje, intrebari si raspunsuri (Q&A)

- In curand in cadrul GRUPULUI: liste diverse, Wiki, Albume Video, Evenimente Extinse, Date de nastere, si multe altele

Linkuri rapide:

Lista DPN | Rugaciuni | Dezbateri private | Cum se citeste o ecografie | Albume

Editat de
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 227
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

neata fetele  aseara m-am tot invartit in pat ,m-am trezit de 2 ori simteam cum bebe se impinge spre vezica ,am mancat paine tostada si vad ca bebe al meu misca intr-una cred ca vrea ceva...  oare ce?

azi am vb cu tati  din nou de bb si haine carucior etc .binenteles ca ne e dor unul de celalalt dar asta e viata ,tara noastra ne da de toate mai butin bani:)

Imediat o sa ma imbrac si merg la mama ,e urat afara innorat dar parca nu vreau sa stau in casa toata ziua

Neata fetele!

Ieri nu am mai putut intra pentru ca am ajuns terminata acasa,am plecat la 6 de acasa si am ajuns la 6 deci va dati seama...nici acum nu ma simt odihnita.

Legat de ziua de ieri am primit una rece si una calda...prima ar fi ca D-na Uscatescu mi-a recomandat si mie asa cum zicea si Carmen sa iau aspirina cardiaca (pentru ca ar fi doza mai mare decat la aspenter) 1/zi, vitamica C 1/zi, Omega 3 1/zi, No spa 3/zi si magne B6 2-3/zi. Am intrebat-o si pana la cate saptmani se poate lua aspirina si mi-a zis 34 de sapt,mie sincer mi se pare cam mult...trebuie sa revin cu o ecografie peste 3-4 saptamani sa vada cum ma prezint...

La eco am aflat ca buburuzul meu e mai mare. Sa va explic: inca de la prima ecografie a fost mai micut cu o sapt si asta pentru ca eu nu aveam menstruatia la 28 de zile ci la 35-36. De atunci el si-a pastrat constat varsta insa ieri doctorul mi-a spus ca in urma masuratorilor el nu are 25 de sapt si 2 zile cum ar fi trebuit ci 26 de sapt si 2 zile.

Oricum stiu ca DPN-ul va ramane cel de la inceput de sarcina de aceea nu vreau sa modific nimic.

In plus am aflat ca are 152 de batai pe minut si 910 gr. Mi-a spus ca este perfect dezvoltat si in grafic.

Si in sfarsit am primit si eu lista de analize: biochimie sange,coagulograma,secretie vaginala pt streptococ B si sumar urina. Vreau sa vad daca le pot face gratuit pe toate cu trimitere de la medicul de familie.

Iar eu cand am plecat de la doctor de fericire am dat iama in H&M si am plecat cu 2 perechi de pantalonasi,2 body-uri si un costumas colorat. Vroiam sa va intreb voi ce marimi luati,mie mi se pareau f mici cele de 0-1 luni asa ca am luat 1-2 luni,sper sa nu inoate in ele.

Carmen,daca nu te deranjeaza poti sa imi spui ce ti-a iesit tie la analizele de la fundeni? as vrea sa le compar cu ale mele sa vad de ce am primit acelasi tratament.

Mie singura valore care nu se afla in intervalul de referinta este la APTT eu am 24.8 si vad ca ar trebui sa fie intre 26-36.

Daca vrei ti le spun si pe restul.

Am reusit sa citesc si eu din urma!

Coco vrei sa spui ca picioarele umflate este semn de diabet? Mie in fiecare seara mi se umfla iar cand fac ceva mai mult efort,cum a fost ieri de exeplu sau stau mai mult timp pe scaun mi se fac butuci. Ieri l-am intrebat si eu pe doctor ce pot sa fac sau ce trebuie sa nu mai fac sa nu mai am problema asta si mi-a zis ca nu e nimic de facut,organismul meu retine multa apa dar sa nu imi fac griji ca asta nu inseamna ca am vreo problema.

De exemplu cumnata mea a avut diabet gestational si consuma fff multa apa,ii era mereu sete si cred ca trecea lejer de 3 l pe zi iar asta stiu ca e clar semn de diabet.

Miki, ne bucuram ca bebe e bine dezvoltat si sanatos!  Eu stiu ca picioarele umflate apar frecvent in sarcina si fara sa ai diabet, se pot umfla si de la stat mult in picioare, oboseala, retinere de apa...de ce spui ca DPN-ul ramane cel de la inceputul sarcinii? asa se intampla? si mie mi-a spus la morfo ca e mai dezvoltat bebe cu o sapt...deci nu e obligatoriu sa se nasca cand a iesit la morfo?

Nu intotdeauna picioarele umflate sunt semn de diabet, cum nu sunt nici semn de preeclampsie. Picioarele umflat apar la 99% gravide, este un simptom al  sarcinii.

Karmendi la mare deja ploua deci ai facut bine.

Miki care sunt riscurile daca nu iei aspirina cardiaca?

Am fost si eu azi la analize abia dupa 5mai iau rezultatele

Mari asa citisem eu pe undeva ca fiecare bebelus are propriul lui ritm de dezvoltare si e posibil ca in unele perioade sa creasca mai repede si apoi mai lent si ca DPN-ul corect este cel de la inceput de sarcina. Mie ieri mi-a zis doctorul ca DPN-ul meu va fi 03.08.2014 in loc de 10.08.2014,acum nu stiu ce sa zic.

Baby din cate am inteles de la doctorita,aspirina ajuta la circulatia din arterele uterine si astfel bebe se hraneste mai bine. Problema e ca el saracul a fost constant in crestere cu toate ca era cu o saptamana in urma,dar asta se datora ovulatiei tarzii din cauza menstruatiei. M-am apucat si eu sa citesc despre aspirina asta si parca m-am ingrozit putin si acum nu stiu ce sa mai fac...

Cred ca de luni ma duc si eu la analize,mai intai vrea sa trec pe la medicul de familie sa vedem ce putem sa facem gratuit ca nu vreau sa le platesc atata timp cat am facilitatea asta si asa statul nu ne sprijina cu mai nimic.

Chiar ieri citeam pe undeva ca CIC de fapt dureaza 1 an si 11 luni pentru ca 1 luna trebuie sa stea tatal cu copilul iar daca nu vrea sa stea se pierde aceea luna. Mi se pare cea mai mare tampenie!!!

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...