icailoaie Publicat Mai 3, 2014 Raport Distribuie Publicat Mai 3, 2014 Uneori, cand fac efort fizic mai mare (dar nu exagerat) mi se intareste burtica foarte tare si am si dureri dar suportabile. Ar trebui sa imi fac griji sau e ceva normal? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Mai 3, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2014 Da, ar trebui sa ti faci griji. Nu mai fa efort, e simplu. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icailoaie Postat Mai 3, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Mai 3, 2014 Nu fac efort mare.. atat doar treburile zilnice. Am programare la medic saptamana viitoare.. pana atunci o sa incerc sa o las mai moale cu toate. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sofiamaria1987 Postat Mai 3, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2014 posibil sa fie contractii,ia no spa si stai linistita sa nu se deschida colul...pot fi si contractiile false braxton...oricum ,trebuie sa mergi la control. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icailoaie Postat Mai 3, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Mai 3, 2014 Am luat no-spa si m-am linistit... sper sa nu fie probleme pentru ca abia sunt in saptamana 29. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larisica_07 Postat Mai 3, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2014 Daca nu te doare burtica nu ar treb sa iti faci griji...la fel mi se intampla si mie dar nu ma doare,iau un no-spa si imi trece imediat.....si nu mai face efort... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icailoaie Postat Mai 3, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Mai 3, 2014 Si eu iau no-spa cateodata chiar de 2 ori pe zi,,, dar nu as vrea sa abuzez cu medicamentele chiar daca medicul meu mi-a spus ca e in regula sa iau no-spa.Problema e ca ma si doare.. am asa dureri intepatoare dar care trec repede... Asta mi s-a intamplat noaptea trecuta. Astazi nu am avut probleme cu durerile dar mi s -a intarit putin burtica.Acum o sa vad si in noaptea asta ce o sa se intample, Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ginaro Postat Mai 3, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2014 Sunt la al doilea copil si la ambele sarcini aveam aproape mereu burtica tare. Doctorul mi-a spus ca am uter contractil (care implica un risc- nu stiu cate de mare - de avort) si tot timpul am luat no-spa, in ultimele luni de sarcina luam 3 no-spa forte pe zi plus 3 scobutile pe zi. Deci poate fi aceeasi problema (sper, pentru binele vostru, sa nu fie), sau sa fie doar niste contractii trecatoare.Sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ella73 Postat Mai 3, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2014 Si eu am avut contractii, tot no-spa luam- nu mai stiu cate, doctorul meu ginecolog mi le-a prescris. Dar am dus sarcina fara probleme pana la capat Fiica-mea are acum 11 ani. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icailoaie Postat Mai 4, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Mai 4, 2014 Sunt la al doilea copil si la ambele sarcini aveam aproape mereu burtica tare. Doctorul mi-a spus ca am uter contractil (care implica un risc- nu stiu cate de mare - de avort) si tot timpul am luat no-spa, in ultimele luni de sarcina luam 3 no-spa forte pe zi plus 3 scobutile pe zi. Deci poate fi aceeasi problema (sper, pentru binele vostru, sa nu fie), sau sa fie doar niste contractii trecatoare.Sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc :)O sa vad saptamana viitoare care e problema. Sper sa nu am de luat medicamente in fiecare zi... Multumesc ginaro pentru sfaturi! te pup! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.