Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

tableta sau smartphone

Recommended Posts

Buna fetelor

Inspirata de subiectul de fitze,  [:)] m-am gandit sa pun o intrebare: ce este mai util, un smartphone sau o tableta? Pentru situatia mea, intreb. Eu nu conduc, merg la birou cu metroul (unde NU avem net si nici semnal de telefonie), citesc carti pe hartie (rusinica, stiu) si deocamdata nu am smartphone si nu-i simt lipsa...probabil nu stiu ce pierd! 

Ce face tableta si nu face smartphone-ul? Va rog sa ma ajutati sa iau o decizie. Nu vreau sa fac fitze :))

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 43
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Tableta si smartphoneul fac aceleasi lucruri, singura diferenta e de marime, iar la unele tablete nu poti sa vorbesti, neavand cartela. Daca nu duci lipsa smartphoneului tableta iti este inutila, nu ii vei duce dorul nici ei. Poti incerca cu un telefon intai, cele cu android sunt mai usor de folosit, si au aplicatii gratuite, spre deosebire de iphone care are mult mai putine. Dar si aici depinde de gusturi.

Si daca ne gandim la utilitate, cand cauti o adresa de ex e mai usor sa scoti un telefon decat o tableta si sa o cauti

Dat fiind ca avem si tableta si smartphone, pot spune cu certitudine pt mine ca smartphone-ul mi-e mai util, pt ca e si telefon si pt ca e mai mic, mai fiabil. Si nu mi-as lua iPhone, pt ca, asa cum spune Babyb00m, are mult mai putine aplicatii si toate se platesc...

edit sa te intreb daca ai citit la sub cu lux sau fitze la ce am scris ca il folosesc. Tine loc de muuulte chestii :P

Editat de

Eu am preferat tableta (micuta si usoara, de ex Nexus 7) si telefon normal.

Asta pentru ca un smartphone trebuie reincarcat la 1 - 2 zile si mie imi pare un pic.. nesigur sa ai o baterie atat de limitata la telefon [:)]

Prefer sa ma tina telefonul 5 zile+ si sa umblu cu un alt device in geanta.

Si eu am zis mult timp "nu imi foloseste la nimic o tableta, sunt mai mereu langa PC, kindle am pt citit etc." Insa acum stau destul de mult cu ea in mana si a inlocuit 100% si kindle-ul [:)]

Rall avand in vedere dimens si capacitatea bateriilor la smart, e absolut normal sa se consume atat de repede cat timp e forjat maxim: conectare la retea (non stop) si utilizare  + conectare la net (non stop) si utilizare net. Adevarat e ca pe partea de baterie nu prea s-a lucrat, probabi va urma. Eu il incarc noaptea si asa forjat cum e nu m-a lasat niciodata.

Obtiunra mea a fost smart.

Editat de

E mai mult o chestie de gust si alegere decat de utilitate, teoretic indeplinesc aceleasi functii. Numai ca e mai usor sa faci poze cu un telefon decat cu o tableta, la fel cum e mai usor sa te uiti la un film in avion/masina pe tableta decat pe telefon. Dar ambele pot face lucrurile astea cu brio.

hehe, acum doua zile eu am vazut un nene care vorbea la ceea ce mi s-a parut a fi o tableta, pentru ca era mult mai mare decat orice telefon sau smartphone vazut de mine.

exista asa ceva, oare ? device-ul ala avea dimensiunile unei tablete mici (7 inchi ?). are cineva idee ce ar putea fi ? era chiar tableta sau un smart ? parca stiam ca tableta nu poate fi folosita ca telefon...

nu va spun cat era de caraghios cu chestia aia la ureche. asortati asta cu un trening d-ala sintetic si niste adidasi cu verde fosforescent, cred ca avea si ceva podoabe de aur (lant sau bratara). plus ca vorbea tare, sa-l auda toata lumea pe o raza de 2-3 metri :-))).

pfii, acu' mi-a trecut prin cap, poate ca nici nu vorbea, ci se prefacea, sa se dea mare, sa atraga privirile. pentru ca ecranul dispozitivului nu era activ, luminos, colorat.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...