Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

buna ziua...as avea si eu nevoie de un sfat! acum o saptamana am ajuns la spital cu sangerari si dureri ingrozitoare de burta( eu avand 6 saptamani de sarcina) doctorita care m.a controlat mi.a zis ca inima la copilas nu bate ( pana in acea zi am mai fost la 3 controale si la fel mi s.a spus ca nu ii bate inimioara sa mai asteptam poate e prea mic, nu se stia in cate saptamani sunt pentru ca am o menstruatie foarte neregulata) mi.a zis ca nu se mai poate face nimic, doar chiuretaj...nu pot descrie ce durere in suflet am avut :( tot atunci am aflat ca am uterul bicorn... pana atunci nici un doctor nu a vazut. si eu si sotul meu ne dorim enorm um copil dar acum mi.e foarte frica sa nu se intample la fel :( a mai fost cineva in situatia mea? si inca un lucru vreau sa mai stiu... cam cate zile e normal sa mai ai mici dureri de burta si sangerari ( tin sa mentionez ca sangerarea e foarte putina)
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...