antpea Publicat Mai 9, 2014 Raport Distribuie Publicat Mai 9, 2014 buna ziua...as avea si eu nevoie de un sfat! acum o saptamana am ajuns la spital cu sangerari si dureri ingrozitoare de burta( eu avand 6 saptamani de sarcina) doctorita care m.a controlat mi.a zis ca inima la copilas nu bate ( pana in acea zi am mai fost la 3 controale si la fel mi s.a spus ca nu ii bate inimioara sa mai asteptam poate e prea mic, nu se stia in cate saptamani sunt pentru ca am o menstruatie foarte neregulata) mi.a zis ca nu se mai poate face nimic, doar chiuretaj...nu pot descrie ce durere in suflet am avut :( tot atunci am aflat ca am uterul bicorn... pana atunci nici un doctor nu a vazut. si eu si sotul meu ne dorim enorm um copil dar acum mi.e foarte frica sa nu se intample la fel :( a mai fost cineva in situatia mea? si inca un lucru vreau sa mai stiu... cam cate zile e normal sa mai ai mici dureri de burta si sangerari ( tin sa mentionez ca sangerarea e foarte putina) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.