Viv79 Publicat Mai 9, 2014 Raport Distribuie Publicat Mai 9, 2014 Buna tuturor, ma numesc Viviana, sunt o fata italianca de 35 ani si sunt casatorita cu un baiat din Botosani.Am trei copii de 6, 3,5 si 2,5 ani doi baieti si o fetita.Anul trecut ne am casatorit la biserica ortodoxa la Ibanesti, Botosani. Nu vb atat de bine romaneste da va citesc si va inteleg f bine. Am ajuns pe dc cand eram insarcinata cu mijlociu si de atunci nu am scrius nicio data iar m-am hotarat acum :-) sper sa va cunosc mai bine pe toti si va doresc o zi buna in continuare!!! Viviana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icailoaie Postat Mai 9, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 9, 2014 Buna Viviana si bun venit! [flo2]Ne bucuram ca ne citesti si ne urmaresti si speram sa te simti in largul tau pe acest forum. Ne bucuram sa te avem printre noi! Pupici Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.