Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recomandari robot de bucatarie si aparat de cafea

Recommended Posts

Trebuie sa ne luam un robot de bucatarie si poate un aparat de cafea, aveti ceva recomandari?

Pt. cafea am avut pana acum un Nescafe Dolce (cel castigat pe DC, Multumesc mult inca o data! [flo2] ), am fost multumiti, imi place gustul cafelei. Eram curioasa daca a incercat cineva si Nespresso si Tassimo, daca sunt mai tari cafelele sau mai aromate. Ma gandesc si la un fitru simplu, dar cu aparatul e mai rapida treaba.

Robotul de bucatarie il vreau pe post de food processor. Mi-am facut niste batoane de casa de cioloata raw, cu curmale, si pana am facut pasta de curmale cu mixerul am crezut ca trece anul. Pe langa asta as vrea sa il folosesc poate si zilnic--la sucuri de fructe, morcovi, telina, patrunjel spanac si alte cele.

Plus milkshake, sosuri.

[flo2]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu am Tassimo, e ok. Nu e cea mai buna cafea din lume insa  e decenta. Seamana cu cea de la McDonalds [:)]

Plus, ai avantajul de a fi in Germania, unde vei gasi mai multe sortimente decat la noi.

Robotul... uita-te sa fie de mare putere (de ex. blenderul meu are 1500 w si sfarama (total) ORICE in mai putin de 10 secunde). Te poti uita sa vezi ce gasesti local, alegi 2-3 modele care iti fac cu ochiul si apoi cauti review-uri online.

Degeaba faci o lista cu 100 de modele daca nu le gasesti la tine [:)]

Xio, thermomix. Ia-l in rate ca altfel îți cad dintii de durere sa dai atitia bani dar garantez ca nu vei regreta niciodată. Faci orice făina din orice, cred ca si din pietre dacă vrei, orice aluat in 5 minute si i-l frământă cum nu in scoti doar de mina. Face smoothieuri, supe, orez, gătește in aburi ... E o minune de aparat.

Pentru cafea îți recomand Jura. De la prietenii care o au înțeleg ca e printre cele mai bune. Eu am miele, integrată on bucătărie si risnita ei e tot de la jura.

Xio, thermomix. Ia-l in rate ca altfel îți cad dintii de durere sa dai atitia bani dar garantez ca nu vei regreta niciodată. Faci orice făina din orice, cred ca si din pietre dacă vrei, orice aluat in 5 minute si i-l frământă cum nu in scoti doar de mina. Face smoothieuri, supe, orez, gătește in aburi ... E o minune de aparat.

Mie mi se pare foarte mare pretul pentru un robot de bucatarie.

Eu la cel care il am folosesc un sfert din functii si accesorii, si a costat aproape de  patru ori mai putin.

Daca as fi pasionata de gatit poate ar merita, dar in cazul meu nu merita banii.....si sa sting din dintii sa cumpar un robot de bucatarie mie mi  se pare aiurea.

Asa gindesc eu ...mai bine cu banii aia merg intr-un 'weekend break' [:)]  

Si mie multă vreme mi s-a părut așa dar de Cind mi l-a luat dl. Soț cadou nu l-as da pe 4 altele. Arată-mi mie care alt robot iti face un zabaglione perfect sau supa de tomate crema din roșii întregi aruncate direct înăuntru. Mie îmi taie timpul de gătit cel puțin la jumătate. Face de la carne tocata la crema de zahăr ars. Niciunul din roboții mei anteriori nu făcea atitea. Dar, de acord, e foarte scump. De aia l-am luat in rate, 30 euro pe luna nu ma seaca, 1000 odată nu dădeam.

Si mie multă vreme mi s-a părut așa dar de Cind mi l-a luat dl. Soț cadou nu l-as da pe 4 altele. Arată-mi mie care alt robot iti face un zabaglione perfect sau supa de tomate crema din roșii întregi aruncate direct înăuntru. Mie îmi taie timpul de gătit cel puțin la jumătate. Face de la carne tocata la crema de zahăr ars. Niciunul din roboții mei anteriori nu făcea atitea. Dar, de acord, e foarte scump. De aia l-am luat in rate, 30 euro pe luna nu ma seaca, 1000 odată nu dădeam.

Eu personal nu as da banii aia pe un robot de bucatarie.

Crema de zahar ars fac de 2 ori pe an, carnea mi-o toaca macelarul in fata mea, supa face si robotul meu.....deci pentru noi nu se merita. 

Pentru mine ar fi o investitie proasta.....eu de la robot cel mai mult folosesc belder-ul.

Am cumparat robot de la Phillips. Am intrebat-o pe Deus ce are ea si am luat un model similar. E ce foloseste Jamie Oliver. Jura nu imi place deloc, avem 2 la spital si prefer oricand filtrul Rowena :)))) Poate gasesc undeva sa gust nespresso si tassimo. Am citit de curand cs o cana normala de cafea la filttu are mai multa cofeina decat un espresso.....

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...