Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Multumesc DC si minunatelor mele "vechituri"!

Recommended Posts

[hopsieu] A fost odata un "drak de olteanca" [balcon] care iubea un "gras" [i]

Isi doreau atat de mult un copil incat 16 ani au batut tara si lumea in lung si'n lat [auto]

drumul  a fost lung si greu dar cine putea sa o opreasca pe "drakul de olteanca"

ea avea bata ei [neand]  si deviza.."Capul sus si tot inainte!!"

Si iata ca dupa 3 pierderi de sarcini ,vreo 7 inseminari si 3 Fiv-uri s-a intamplat MINUNEA !!!

era intr-o zi frumoasa de septembrie cand Doamna Doctor Maria Krisan [asia]  mi-a dat cea mai minunata veste !!!

am reusit datorita ei !!!am reusit datorita lui Gyongyi [asia]  o femeie de milioane!!!!

am reusit datorita voua DC [asia] !!! am reusit  datorita voua "vechiturilor" [asia] mele iubite !!!

am reusit datorita "grasului" meu [loveyou]  !!

AM REUSIT!!!

Pe   13 mai 2009 a venit pe lume minunea mea Annemarie-Catalina.

Au trecut 5 ani, din ACEA ZI. Cinci ani, în care m-a învăţat cum să fiu mamă, cinci ani în care am crescut odată cu ea, în care am adormit şi m-am trezit rugându-mă lui Dumnezeu pentru ea, mulţumindu-i pentru minunea care mi-a dat-o, cinci ani în care mi-a dat puterea de a mă ridica, de a merge înainte, de a-mi înfrunta temerile, de a zâmbi, de a visa, de a spera. Mi-a schimbat viaţa şi nu aş mai putea trăi altfel. Când îmi spune “mami, te iubesc”, nimic altceva nu mai contează.

Aseară, mi-a spus:

“-Mami, te iubesc! de la pamant pana la cer si inapoi...si stii de ce?pentru ca cerul nu se termina niciodata!!!"

PS: poate ca m-ati uitat dar eu nu v-am uitat..chiar daca nu

am mai scris va port in suflet mereu.

VA MULTUMESC ca existati !!!! [asia]

semnat io "drak de olteanca"..io aia cu [neand] io aia dilie fara palarie [balcon]

va pup pe toate de nu va vedeti [loveyou]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Nu te cunosc foarte bine, nici nu am interactionat in mod direct, insa imi este cunoscut nickname-ul tau. Probabil ca ai activat mult la Aspirante, unde eu am intrat doar sporadic.

Felicitari pt fetita ta, La multi ani, sa creasca mare si sa fie sanatoasa, iar voi parintii, sa va bucurati de ea toata viata! [flo]   [deziuata]

Imi pare rau sa aud ca ai trecut prin atatea incercari, timp indelungat, si ma bucur din suflet pt faptul ca ati reusit  [floare3]

La multi ani, Liliana, pentru minunea ta! Sa va bucurati de darul primit, sa creasca mare, sanatoasa si iubita de toti [flo2] [flo2] !

Eu te tin minte foarte bine, eram si eu "vechitura" la aspirante, chiar daca activam mai putin. Sper ca ai ramas aceeasi fire vesela si optimista, cum erai atunci [:)] [flo] [pup]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...