Dana_bebe Publicat Mai 13, 2014 Raport Distribuie Publicat Mai 13, 2014 (editat) Capitolul 1, Capitolul 2, Capitolul 3, Capitolul 4, Capitolul 5, Capitol 6, Capitol 7, Capitol 8, Capitol 9, Capitolul 10, Capitolul 11 http://www.desprecopii.com/Images/pepenasi%20de%20august.jpgGravidutele nostre [gravi] :Loredana2008 - DPN 24 iulie Babyb00m - DPN 25 iulie Dana_bebe88 - DPN 1 augustAlynaB - DPN 4 august Claudela - DNP 5 august Alexandra1632 - DPN 5 august Marivic - DPN 7 august Norina36 - DPN 8-10 august Puxilinia - DPN - 9 augustClucica - DPN - 9 august Ona_elaa - DPN 10 august Miki-Ispas - DPN 10 august Alexandra1623 - DPN 10-15 august Alice1983 - DPN 11 august gemeni + Madalinapt - DPN 15 august Marizta - DPN 15 august Cocojambo - DPN 16 august Georgi07 - DPN 16 august Karmendi - DPN 19 august Rasfatzata - DPN 19 august Dana_bebe - DPN 21 august Aurelia Panica - DPN 22 august AliHappy - DNP 24 augustAlyah - DNP - 24 august Mariana_D - DPN 25 august Eliana - DPN 28 august Maryysim - DPN 30 august sugestie lista bebe - Capitol 7 - Pagina 1 Anda08, pe 20 Noi 2013 - 11:45, a spus:http://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_images/master/snapback.pngTocmai ai aflat ca o sa nasti in August 2014?Atunci esti bine venita in grupul gravidutelor care asteapta barza in luna August 2014. Nu esti inca sigura de data nasterii sau doresti sa o mai verifici te sfatuim sa folosestiCALCULATORUL datei nasterii. De asemena iti recomandam sa citesti Odiseea Sarcinii(care urmareste sarcina pe saptamani) si sa citesti ce spun alte mame ca tine pe Jurnal de Sarcina.La desprecopii.com oferim posibilitati multiple pentru gestionarea grupului de mamici:- Discutiile publice se desfasoara in cadrul acestui subiect. Un subiect care o sa devina un subiect maraton la care scriem zi de zi. Putem sa pune poze, linkuri si ne folosim de subiectul public ca sa recrutam si alte mamici ca noi.- Discutii private vom putea avea in cadrul GRUPULUI- Tot in cadrul GRUPULUI putem avem: albume, evenimente, linkuri utile, sondaje, video-uri, wiki, sondaje, intrebari si raspunsuri (Q&A)- In curand in cadrul GRUPULUI: liste diverse, Wiki, Albume Video, Evenimente Extinse, Date de nastere, si multe altele Linkuri rapide:Lista DPN | Rugaciuni | Dezbateri private | Cum se citeste o ecografie | Albume Editat de Mai 13, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dana_bebe Postat Mai 13, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Mai 13, 2014 Intram in Trimestrul 3! Mai e un pic si incep emotiile!Un capitol cu vesti bune! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyb00m Postat Mai 13, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 13, 2014 Eu trisez...am intrat de ceva vreme in trim 3 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Karmendi Postat Mai 13, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 13, 2014 Baby, imi pare rau de veste, ti-au spus ca vei naste mai devreme? La cat timp te monitorizeaza? tu ai luat aspirina, ca nu mai stiu. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Karmendi Postat Mai 13, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 13, 2014 Rasfatata ce fetita mare si frumoasa ai, sa fie sanatoasa si tu la fel cu bebele. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Karmendi Postat Mai 13, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 13, 2014 Eu cred ca sunt cea mai mica la nr de saptamani, 26 sapt, tare as vrea sa fiu pe la 30 ca voi. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norina36 Postat Mai 13, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 13, 2014 Eu cred ca sunt cea mai mica la nr de saptamani, 26 sapt, tare as vrea sa fiu pe la 30 ca voi. Ai sa fii ...in curand.Hainutele de la depozit direct, bineinteles. Ne orientam dinainte de pe site si ne hotaram la fata locului. Baby--tinem pumnii. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norina36 Postat Mai 13, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 13, 2014 Fetelor...eu sunt cam antitalent la cumparaturi din magazin. Online ce sa zic...sunt praf...in sensul ca nu le nimeresc deloc. Insa, ma bucur tare mult, am facut 2 comenzi la miniprix si mi-a venit totul perfect, am fost multumita 100%. Acum am cumparat un pantalon de gravida de la Old Navy - 39 lei https://www.miniprix.ro/produs/1042127/Pantaloni-crem-maternity si o bluza Atmoshere si imi vin foarte bine https://www.miniprix.ro/produs/1078978/Bluza-office--maneca-trei-sferturiAm o tinuta noua numai cu 60 lei (si stiti cat costa pantalonii de gravida).. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgi07 Postat Mai 13, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 13, 2014 Baby,multa sanatate si liniste!treb sa stam cumintele pt bebitii nostri..La cate pastile tre sa iau vreau sa va spun ca azi am uitat sa iau magne b6 si deja acuma e prea tarziu, am pus la foc o mancarica de teci asa ppfta am...Astazi iara am umblat ca zuza prin oras,am fost pana la facultate sa vad cand se dau dizertatiile ca poate ma inscriu si eu anu asta,sa vb cu un prof si uite asa treb sa ma apuc sa-mi fac dizertatia:( ca altceva mai bun n-aveam de fct :(((Tot 26 sapt am si eu,abia astept 30 si eu parca e un prag psihologic pt mn dupa ce trec de 28 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgi07 Postat Mai 13, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 13, 2014 foarte draguti pantalonii Norina,tu ce marime ti-ai luat?sunt elastici? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.