icailoaie Publicat Mai 14, 2014 Raport Distribuie Publicat Mai 14, 2014 Astazi am asistat la o cerere in casatorie incredibila. Nu mi-a venit sa cred ca un baiat chiar poate face asa ceva. Eram la facultate si aveam o mica pauza intre cursuri asa ca am mers impreuna cu doua colege sa ne luam ceva sa mancam. In acest timp, prietenul uneia din colege a venit si s-a asezat la masa cu noi si a inceput asa vag si dintr-o data sa ii spuna; "Eu sunt singur, tu esti singura, ne luam?""Ne luam" a fost raspunsul ei Nu mi-a venit sa cred ca au vorbit serios dat fiin faptul ca amandoi sunt persoane foarte glumete dar m-a convins inelul care l-a scos pe urma din buzunarul mic de la portofel si i l-a dat colegei mele [:-)))] asa fara cutie, fara o introducere, fara nimic. Am ramas putin socata dar colega mea e foarte multumita de cererea ei in casatorie. Voi cum ati fost cerute in casatorie? A fost ceva magic sau la fel ceva simplu si banal, dar iesit din comun? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aschiutza Postat Mai 14, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 14, 2014 Mie mi-a placut de cererea asta: Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaelaMela Postat Mai 15, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 15, 2014 Cererea de casatorie a venit din partea mea :)) si a fost cam asa:"Dragul meu, imi expira buletinul si ma gandeam sa-mi schimb si numele, ce zici?" " Ne casatorim pe 25 august, de ziua mea?"Raspunsul a fost evident, "DA!"Iar cand mi-a cumparat inelul si mi l-a pus pe deget i-am spus : "bine bebe tu nu ai vazut ca ii lipseste o pietricica?"Nu a fost romantic dar noi suntem fericiti, asta este tot ce conteaza ! :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCat4evR Postat Mai 15, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 15, 2014 (editat) Si la noi tot eu l-am cerut. I-am zis ca sunt gravida, si ca vreau copilul. Nu i-a luat mai mult de treij' de secunde sa zica: "Pai hai sa ne casatorim, atunci!"Cat despre inel... din cauza lui era sa nu ne mai luam! Cica gasise el un inel de nouaj' de milioane. I-am zis ca de banii aia imi fac trei copii, nu unul, si ca daca vrea sa dea banii pe prostii, n-are decat, dar nu cu mine de toarta. Pana la urma, pt. ca era amarat tare, am mers cu el sa-mi aleg inelul. A costat noua milioane jumate, si e cel mai frumos inel din lume! Editat de Mai 15, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icailoaie Postat Mai 15, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Mai 15, 2014 Mie mi-a placut de cererea asta: ce dragut si romantic! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icailoaie Postat Mai 15, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Mai 15, 2014 Cererea de casatorie a venit din partea mea :)) si a fost cam asa:"Dragul meu, imi expira buletinul si ma gandeam sa-mi schimb si numele, ce zici?" " Ne casatorim pe 25 august, de ziua mea?"Raspunsul a fost evident, "DA!"Iar cand mi-a cumparat inelul si mi l-a pus pe deget i-am spus : "bine bebe tu nu ai vazut ca ii lipseste o pietricica?"Nu a fost romantic dar noi suntem fericiti, asta este tot ce conteaza ! :)indrazneata intrebare mihaela. Dar bine ca ai pus-o.Important e ca sunteti fericiti. Asta e tot ce conteaza. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icailoaie Postat Mai 15, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Mai 15, 2014 Si la noi tot eu l-am cerut. I-am zis ca sunt gravida, si ca vreau copilul. Nu i-a luat mai mult de treij' de secunde sa zica: "Pai hai sa ne casatorim, atunci!"Cat despre inel... din cauza lui era sa nu ne mai luam! Cica gasise el un inel de nouaj' de milioane. I-am zis ca de banii aia imi fac trei copii, nu unul, si ca daca vrea sa dea banii pe prostii, n-are decat, dar nu cu mine de toarta. Pana la urma, pt. ca era amarat tare, am mers cu el sa-mi aleg inelul. A costat noua milioane jumate, si e cel mai frumos inel din lume!Inelul meu a fost doar 7 milioane si tot mi s-a parut scump... dar nu ne putem pune cu barbatii [fri] [fri] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana_B Postat Mai 15, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 15, 2014 Am gasit o melodie draguta acum cateva zile. Mi se pare foarte potrivita pentru cereri in casatorie:)La mine a fost banal, discutasem de nenumarate ori si a venit de la sine si stiam ca are si un inel pentru mine. Era iarna si purtam o vesta de geaca groasa a lui si cand mi-a dat inelul mi-a zis ca i-a fost frica ca o sa-l gasesc intr-unul din buzunarele gecii:)). Nici nu mi-a dat prin cap sa-l caut:)) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura25 Postat Mai 15, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 15, 2014 Eu am fost ceruta pe o banca in Copou. Se apropia terminarea facultatii, eram din orase diferite si a inceput sa vorbeasca mult batand apropuri despre viitor si il vedeam ca e emotionat si terminat si i-am spus :"zi odata ce ai de zis!". Mi-a dat inelul din degetul lui pe care il avea de la bunica lui (un inel de aur cu 6 pietricele incrustate). E singurul pe care nu l-am dat jos niciodata. Mi-a cumparat apoi cu maica'sa altul cand au venit sa ma ceara oficial de la ai mei (la noi a fost si cu cerere oficiala de la parinti ), dar ala nu m-a impresionat la fel de mult ca cel daruit in Copou. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icailoaie Postat Mai 15, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Mai 15, 2014 La mine a fost banal, discutasem de nenumarate ori si a venit de la sine si stiam ca are si un inel pentru mine. Era iarna si purtam o vesta de geaca groasa a lui si cand mi-a dat inelul mi-a zis ca i-a fost frica ca o sa-l gasesc intr-unul din buzunarele gecii:)). Nici nu mi-a dat prin cap sa-l caut:)):)) s-a gandit ca mai ine ti-l da el decat sa il gasesti tu. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.