ralukuutza Publicat Mai 20, 2014 Raport Distribuie Publicat Mai 20, 2014 Buna ziua, Nu stiu daca am intrat bine pt acest subiect: As dori sa stiu si eu cum calculez zilele intre menstre: deci eu intre menstre am 33 zile,iar in a 34-a zi imi vine menstra...eu cand fac calculul pt ovulatie calc.33 zile sau 34 zile? Va multumesc frumos Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators Anda08 Postat Mai 20, 2014 Administrators Raport Distribuie Postat Mai 20, 2014 Pentru femeile care au un ciclu menstrual de 28 de zile, ovulatia are loc aproximativ 14 zile dupa inceperea ciclului mentrual. (Ziua in care iti vine menstruatia este ziua numarul 1) Ovulatia apare cu aproximativ doua saptamani inainte de ciclul menstrual, insa poate aparea mai devreme sau mai tarziu, depinde.... Cel mai sigur iti cumperi de la farmacie un test de ovulatie. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corina.ion Postat Mai 20, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2014 Raluca cm tau e de 33 de zile. Ziua 34 este de fapt prima zi din urmatorul cm. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavi02 Postat Mai 20, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2014 CM-ul tau e de 34 de zile. Conteaza cate zile trec din ziua 1 a unui ciclu pana in ziua 1 a altui ciclu. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianda Postat Mai 20, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2014 Calculul duratei ciclului menstrual se face de la prima zi de sangerare (inclusiv), pana la prima zi a urmatoarei sangerari, dar fara a o lua in calcul pe aceasta. Practic, ultima zi a ciclului menstrual este ziua dinaintea urmatoarei sangerari. Asa cum te-ai exprimat tu, cu "zilele intre menstre", poate fi interpretat altfel. Eu inteleg ca numeri zilele intre sangerari. E gresit asa. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.