nicole_32 Publicat Mai 20, 2014 Raport Distribuie Publicat Mai 20, 2014 Buna seara! Am o problema de sanatate, careia medicii nu-i dau de cap. Am fost indrumata catre cabinetul domnului dr. Dragos Argeseanu. A fost cineva la el? sau ati auzit de cineva care a fost? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raisa2012 Postat Mai 20, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 20, 2014 NICOLE,eu am fost la Dragos Ovidiu Argesanu.Nr lui de tel este: 0721908140.Insista cu telefonul,daca nu raspunde trimite-i un mesaj in legatura cu problema ta.Multa sanatate! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicole_32 Postat Mai 20, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Mai 20, 2014 Raisa, am nr de telefon. Ma interesa daca e adevarat ce se spune.....ca vindeca unele probleme intr.-o singura sedinta. Tu ai fost multumita? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicole_32 Postat Mai 26, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Mai 26, 2014 Nu a auzit nimeni de el?? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ramiris Postat Mai 26, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 26, 2014 Eu nu am auzit pana acum, din ce vad pe net are o abordare mai... hmmm.... neconventionala. Pare mai mult vindecator decat doctor. Nu ca as avea ceva cu abordarile neconventionale. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.