elyda Publicat Mai 21, 2014 Raport Distribuie Publicat Mai 21, 2014 (editat) Postez acest subiect la "Generale"pentru ca am nevoie repede de ajutor din partea voastra.Am nevoie de cazare in Londra(o camera) pentru o persoana(student in UK) in perioada 20 iunie-23 august.Persoana respectiva este fiul meu care va avea un job pe perioada verii in centrul Londrei(Ropemaker Street) si as prefera sa gasesc cazare intr-o zona apropiata la un pret decent.Nu vreau sa fie in centru pentru ca stiu ca este scump, dar nici foarte departe si sa fie aproape de transportul in comun.Mi-ar fi de ajutor orice sfat , orice link, orice idee. Editat de Mai 21, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mickyyy Postat Mai 21, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 21, 2014 Daca vrea o camera intr-o locuinta in care stau si alti romani, poti incerca aici:http://romani.co.uk/index.php?option=com_classifieds&Itemid=119&catid=8 Daca vrea prin agentie, incearca aici: http://www.rightmove.co.uk/property-to-rent/London/1-bed-flats.html?sortType=1 Poate fetele din londra te pot ajuta cu niste zone bune unde sa cauti.Succes. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumphitza Postat Mai 21, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 21, 2014 (editat) Poate te ajuta: http://www.romani-online.co.uk/forum/mica-publicitate http://www.anunturigratuiteuk.co.uk/ Sper sa gasesti ceva la un pret decent, desi cu cat mai aproape de centru cu atat mai scump, deci va trebui totusi sa faca commute. Ori in Londra, ori suburbii si poate veni cu trenul la Waterloo station sau London Bridge, ori chiar Kings Cross si are 4 linii de metrou care au statie la Moorgate, care vad ca e cea mai apropiata statie de Ropemaker street. Daca imi mai vin idei, o sa scriu! Editat de Mai 21, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elyda Postat Mai 21, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Mai 21, 2014 (editat) Mickyyy, multumesc. Sper sa apara si fetele din Londra cu idei. Editat de Mai 21, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumphitza Postat Mai 21, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 21, 2014 (editat) Micky, din cate stiu eu rightmove e o agentie de imobilare scumpa! Daca ii gaseste ceva trebuie sa plateasca comision, destul de mult cred la ce preturi sunt in Londra si daca ea are nevoie de numai 2 luni, nu se merita! Desi ma indoiesc ca rightmove, se ocupa de inchiriat camere, poate apartament cu totul da, dar nu camera separata intr-un apartament. Dar oricum, poate incerca, nu e nimic de pierdut. edit : sa scriu ca mi-s adormita, aveam in cap agentia imobiliara winkworth, de am spus ca rightmove e agentie si e scumpa, pe cand rightmove e un site de imobiliare am vazut pe strada mea zilele astea numele astora de la winkworth ca se vand/inchiriaza cateva case si m-am confuzat de dimineata un alt site de imobiliare foarte mare si bun e : www.zoopla.co.uk Editat de Mai 21, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elyda Postat Mai 21, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Mai 21, 2014 Nu vreau in centru pentru ca e scump.A gasit ceva cu 300 £ pe saptamana.E scump, nu ne tin buzunarele.Ceva mai departe, pe langa centru dar nici sa dureze ore drumul. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumphitza Postat Mai 21, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 21, 2014 300 lire zic eu ca e ok, dar acum nu stiu zona, plus ca daca va trebui sa calatoreasca, mai da bani si pe transport, care acum e cred in jur de 140 lire/luna? nu stiu ca eu imi top up cardul meu oyster cand am nevoie cu cat am nevoie la mine in zona un apartament e in jur de 1400 lire cu 2 camere, stiu de la amica mea care sta la 2 strazi mai sus de mine si acum atata da si eu sunt in zona3 din 9 cate are Londra. Dar si de aici de la mine pana la Moorgate station ar trebui sa dea banii pe trasport, dar este autobuz direct care merge spre London Bridge, l-as lasa la usa biroului si cred ca ar face cam 40 min , depinde de trafic, more or less 300 lire includ si facturile? daca da, atunci eu cred ca e mai mult decat ok, si nu cred ca va gasi mai putin de atat intr-o zona nu foarte departe de centru si sa nu faca ore pe drum. stiu ca e mult comparat cu salarii din Ro, dar asta e viata in Londra, scumpa!! Ma mai gandesc!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mickyyy Postat Mai 21, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 21, 2014 strumphi, nu cunosc agentiile imobiliare din UK, stiu doar ca am tot intrat pe rightmove in ultima vreme ca sa-mi fac o idee cam pe unde se-nvart preturile in zonele in care voia barbatul sa mearga, si stiu ca am vazut si multe camera in case deja locuite. elyda, pentru 2 luni probabil cel mai bine cauta pe site-urile romanilor din UK. Barbata-meu e undeva in Anglia, intr-un oras muncitoresc (departe de Londra), dar il costa doar 220 lire/luna chiria, intr-o casa mare pe care o imparte cu alti baieti romani.La periferia Londrei eu cred ca e imposibil sa nu gaseasca o camera cu 4-500 lire/luna, sau si mai putin daca merge mai departe. 300lire/saptamana e exagerat de scump, probabil e in buricul Londrei.M-am uitat si eu pe harta, atata timp cat e statie de metrou in zona, ar trebui sa gaseasca undeva cu acces la metrou, la o distanta decenta de zona. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mickyyy Postat Mai 21, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 21, 2014 300 lire zic eu ca e ok, 300lire/saptamana ti se pare ok?E doar o curiozitate, ar insemna 1200 lire/luna doar pentru o camera.....probabil doar sa fie in centrul Londrei, dar chiar si asa, mi se pare foarte scump.Repet, compar cu cat plateste barbata-meu intr-o zona muncitoreasca 220lire/luna, adica sa fie de 5-6 ori mai scump in Londra fata de un oras mic....?! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumphitza Postat Mai 21, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 21, 2014 ups. eu am citit 300/luna! mea culpa! nu mi-am baut inca toata cafeaua da, 300 lire pe sapt e mult, fff mult! cum ziceam mai sus, un apt in zona mea cu 2 camera e in jur de 1400 lire, deci ar fi cam 700 lire /luna! dar cam greu cred ca va fi sa gaseasca ceva numai pentru 2 luni, in general se cauta un minim de 6 luni, dar din cate vad prin anunturile din linkurile de le-am pus mai sus, sunt foarte multi romani care au inchiriate case si au cate o camera libera de inchiriat, poate incerca si asa! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.