Administrators redactor Publicat Mai 23, 2014 Administrators Raport Distribuie Publicat Mai 23, 2014 Ce isi va aminti mai tarziu copilul meu? Incearca sa faci tu mai intai acest exercitiu al memoriei? Care sunt primele amintiri pe care ti le poti aduce aminte? ... Eu imi amintesc o fetita intr-o rochie rosie cu carouri maro pe aleea unui bloc. Acea fetita eram eu. FUgeam catre mama care ma prindea in brate. Alaturi imi zambea, cu acel gen de zambet cald pe care numai tatii pot sa il aiba, tata ...Avem 2 ani.Acum e randul meu sa ma intreb: ce amintiri din frageda princie va pastra copilul meu?Se spune ca un copil nu isi poate aminti nimic din primii doi ani de viata? Chiar asa sa fie? citeste in continuare aici ... http://www.desprecopii.com/Images/SitePages/mintea-copilului-11.jpg Voi ce amintiri aveti din primii ani de viata? [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eumada Postat Mai 24, 2014 Raport Distribuie Postat Mai 24, 2014 Marea.....la doi ani...prima data.....imi aduc aminte cum am zarit marea pe faleza in Constanta.....si acum vad imaginea aia..... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CiubotariuAlina Postat Iunie 3, 2019 Raport Distribuie Postat Iunie 3, 2019 Am mancat un peste de acvariu. Imi amintesc ca erau desene animate cu o pisica care baga laba in borcanul cu pesti. Asa am facut si eu. 3 ani. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andaghe Postat Iunie 3, 2019 Raport Distribuie Postat Iunie 3, 2019 Eu inca nu sunt sigura ca este amintire adevarata sau imagine creata ulterior si plasata in memorie ca fiind amintire, pe baza pozelor, povestirilor, altor imagini, viselor.Ma refer la acele.imagini vagi, care ni se par amintiri... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.