Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Decembrie 2014 (Minuni de Decembrie 2014) - Cap 2

Recommended Posts

• Răspunsuri 266
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Oana, Andreea ti-a zis bine ca sangele maroniu e mai vechi, dar, orice tip de sangerare, in sarcina, trebuie tratata cu seriozitate. Abia astept sa te intorci de la medic. Daca ai si petele astea maronii, e posibil sa fie chiar de la scaderea dozei de progesteron. Eu am luat sarcina trecuta pana prin saptana 36 cand am pierdut dopul, ca altfel luam pana la nastere. La mine, desi progesteronul din sange a iesit bine, Albu (Dragos - ca vad ca vorbim de cei doi dr. albi  [:)]  ) a zis sa merg cu 600 utro luat cate 200 la 8 ore, pentru precautie, pana la morfologie (pe care o voi face mai tarziu de 12 saptamani, ca vreau sa plec la mare dupa ea si o sa ma duc si eu la epilat doar o data). Dupa morfologie, mai vedem, dar, la cum il stiu, n-o sa scap de utro muuuuult timp de acum inainte. Daca tot te duci deseara, nu poti intreba daca aceste pete nu se datoreaza tocmai reducerii dozei de progesteron? Ca tot dai banutii pe consultatie, nu?

Eu, la 8 saptamani si 5 zile, cu toate ca am pus deja aproape 3 kg in plus, am facut o burta care pleaca, ciudat, mai de sus decat data trecuta. Adica chiar incerc sa o acopar, ca inca nu am anuntat familionul. Arata asa, ca un caltabos, fara talie. iar de dormit, dorm bine, c-am scos perna de graviduta.

da chiar asa, voi nu va cumparati perna de gravi? Sa stiti ca-i o investie foarte buna, ca, initial dormiti bine cu ea (apoi o sa i-o luati sotului de sub cap, ca-i fff confortabila), apoi, dupa nastere, o folositi la alaptat (si o foloseste si tati cand ii da biberon lui bebe) si, la final, i-o puneti lui bebe in jur, sa nu cada din patul vostru/canapea (asta pana pe la 3-4 luni cand incepe sa se suceasca). Daca isi comanda cineva din Bucuresti de aici  , sa-mi spuneti si mie, ca vreau sa comand si eu o fata de perna de schimb si poate ne lipim la transport.

Distribuie pe alte site-uri

Oana si eu tot 800 de utrogestan luam pe zi.....si am redus la 400 apoi deloc....am 3 zile de cand nu mai iau deloc...pana acum nu au fost probleme....r mea a zis ca bebe s'a prins foarte bine si ca nu mai e nevoie de progesteron dar ca nu e bine sa il intrerup o data pe tot...asa ca am mai luat o saptamana cate 400 si de duminica nu am mai luat deloc....

Eu as vrea sa imi iau perna de gravi....o sa ma uit pe site acolo

Fetelor ma tot roade un lucru de ceva timp stiu ca e devreme, dar na ma gandesc si eu cum va arata docmitorul nostru cu, coltisorul bebeilor, nu avem decat 2 camere, si mai intreb si eu ... stiti mamici cu gemenasi, eu ma gandeam sa le luam 2 patuturi insa mamele noastre spun ca pot dormi impreuna intr-un patut [:)]

[barza1] [barza1] 10+

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...