Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Decembrie 2014 (Minuni de Decembrie 2014) - Cap 2

Recommended Posts

Baam eu nu am gemenasi....dar cred ca pot dormi amandoi in patut....

tu esti fericita ca ai macar 2 camere....noi avem doar una....si nici nu putem pentru cel putin 2 ani sa ne luam un alt ap....asa ca...incercam sa ne descurcam intr'o camera :) speram doar sa nu fie incomod ptr bebe

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 266
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu iau utrogestan 400 mg pe zi...am luat o perioada de 10 zile 600 mg pt ca am zburat cu avionul dar a fost mai mult o metoda de prevenire. De ieri am revenit la 400.

La voi cat de acea desprindere? La mine este de 4 cm...vreau sa stiu ce cantitati luati voi de utrogestan si ce dimensiune are acea desprindere.

Multumesc fetele.....o sa ma duc si eu la jysk si la auchan pe aici sa vad.....

am gasit la un magazin in piata din ala cu toate tampeniile...ieftine....dar nu stiu cat de buni calitativ sunt....si e 5 lei unu....decat sa dau putin si sa nu fie buni...mai bine ma duc si caut prin alta parte

Bine ai venit just_blue....felicitari ptr bebe

Am ajuns si noi de la Dl Dr Albu Dinu Florin, am iesit plangand din cabinet si am simtit ca imi cade cerul in cap. Bebe este bine, nu ne-a spus ce este si sincer nici nu am mai intrebat. I-am zis ca as vrea sa nasc cu el si a spus ca nu se poate ca nu vrea sa se complice cu o sarcina cu risc obstretical crescut. M-a intrebat in fata daca sunt constienta ca la nastere exista o mare sansa sa mor, pentru bebe riscul nu exista dar pentru mine riscul este enorm. Nu am stiut asa ceva pentru ca nimeni nu mi-a spus asta. Eu inteleg ca am hepatita autoimuna si trombofilie dar nu stiam ca exista asa riscuri mari. Sunt foarte speriata si sincer va spun ca daca as fi avut mai putin de 12 saptamani faceam avort in secunda doi, sunt disperata. Editat de

Oana, am si eu lacrimi in ochi citind mesajul tau.

Te rog incearca si la alt doctor, poate chiar in alt oras. Eu nu cred ca un doctor cu adevarat integru nu ar pretui viata si nu ar vrea sa ajute . Din pacate stiu un astfel de dr doar in Timisoara dar sunt sigura ca sunt in toate orasele. 

Cred ca tarie ca va fi totul bine cu tine si vei da marturie despre cum lucurile pot avea si happy end. 

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...