Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Buna ziua mamici!

Recommended Posts

Buna ziua mamicilor!

Sunt mamica unei fetite de 2 luni care s-a nascut mai repede cu trei saptamani. Sunt in India, Mumbai cu sotul meu si toata ziua stau in casa cu fetita. E o schimbare radicala a vietii mele deoarece am lucrat timp de 15 ani si dintr-o data totul s-a schimbat cand a aparut fetita noastra, Mara. Pana acum Mara a recuperat bine in greutate deoarece a avut la nastere 2,600 si astazi a avut 4,640. Mananca 5 minute si apoi trebuie sa o stimulez sa continue sa suga printre plansete deoarece o doare burtica si se chinuie sa elimine gazele. Noaptea doarme destul de bine si ma trezeste cam la 3,4 ore. La inceput a avut un icter usor care i-a trecut in cateva saptamani, apoi eritem fesier - inca mai are dupa o saptamana si jumatate bubite pe fundulet desi o dau constant cu unguent-, si afte (care trec si reapar ). Pentru ca temperatura e mare aici (peste 30 de grade) are niste bubite in jurul gurii si pe corp- doctorul mi-a dat o crema cu aloe vera insa nu prea are efect. Cred ca nu am ce face deoarece e din cauza caldurii.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Bun venit si sa va traiasca micuta! [flo2]

Inteleg ca ai nascut in martie, nu? Te asteptam cu drag in grupul mamicilor de martie (si nu numai), sa ne impartasim impresii, bucurii, necazuri, sa invatam unele de la altele si, mai ales, sa ne mandrim cu puiutii nostri minunati :)

http://comunitate.desprecopii.com/forums/topic/150096-ghiocei-de-martie-2014-cap-6/page-30

Editat de

buna mamicilor,eu o sa nasc la anul in ianuarie ...sunt foarte fericita dar si foarte speriata ..cum o sa fie bebe,oare o sa ma descurc? [flo2]

Buna!:)

Poti sa intri la odiseea sarcinii , la mamicile de ianuarie 2015. O sa gasesti un grup de mamici care sunt dornice sa isi impartaseasca temerile si sentimentele cu tine. O sa iti atasez linkul mai jos.

Sarcina usoara in continuare!

http://comunitate.desprecopii.com/forums/topic/149833-mamici-de-ianuarie-2015-fulguleti-de-ianuarie-2015/

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...