Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Centura abdominala postnatala?Burtiera? recomandata pentru dupa operatie cezariana!

Recommended Posts

Buna seara la mamici si viitoare mamici. m-am tot uitat eu pe site pe aici dar nu am gasit nimic poate ma puteti ajuta voi va rog. Vreau sa stiu la viitoare mamici sau mamici deja, la cele care au facut operatii cezariene daca au folosit  Centura Abdominala Postnatala sau ce au folosit, daca este utila si daca o poti suporta sau dai banutii degeaba. Cele care le recomandati va rog din suflet sa-mi spuneti si mie ce ati folosit, de unde ati achizitionat si cam cat va ajuns. Va multumesc din suflet. Pupici si sanatate multa

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu după cezariana am avut ok-ul de la Dr sa port orice de genul asta insa nu am suportat. După câțiva ani am avut o operație de chist si tot pe tăietura de la cezariana s-a efectuat. Am putut purta o burtiera si cred ca m-a ajutat, pt ca după operație am venit acasă cu ditamai burtica (înainte de operație nu prea aveam), insa sincer cel mai mult m-a ajutat sportul (din momentul in care acesta a fost permis) si abdomenele.

Probabil ca la toamna tot cezariana voi face, sper sa pot purta orice de genul asta.

Editat de

eu nu am purtat asa ceva, nici n-as fi suportat, era vara, cald, transpiram la greu.

eu cred ca mai degraba e bine sa lasi operatia cat mai aerisita, sa se vindece rapid.

pana la vindecarea taieturii recomand sa ai chilot de bumbac cu talia mai inalta, sa nu stea/preseze elasticul pe zona operata.

dar e important ca si dupa nastere sa ti se puna centura.noua ne puneau asistentele care ne facea toaleta..era tot un fel de centura dintr o panza si ne legau strans..acum cred ca depinde si cum e taietura de la operatie .eu am avut orizontal..deci nu afecta cu nimic,daca e pe vertical cred ca e mai dureros...

De pret nu scrie nimeni nimic?

Buna Ica. Am cautat si eu pe la farmacii aceasta centura postnatala de la sana, depinde de farmacii pretul este intre 43 si 58, acum nu stiu ce marime trebuie sa i-au ca sunt de la S la XXl parca asa am vazut ca scria pe ele. Am gasit si un model mai scump dar e prea scump, iti pun link-ul, sper sa nu fie problema http://www.emag.ro/jane-centura-abdominala-postnatala-jan-40407/pd/EG2DW0BBM/?ref=ps&emag_click_id=358b7ff0e3dfdb6b9e2f5232feb413a6. Acum vezi si tu ce vrei. Daca stie cineva cam cum ar trebui sa ne luam marimea, cei din farmacii ziceau k tre sa nasc intai si apoi sa ma masor, dar parerile sunt impartite, alte mamici au zis k imediat dupa operatie trebuie sa-ti pui centura sa se retraga burtica si sa te protejeze si pe tine sa tina taietura fixa. Acum nu stiu ce sa zic.Poate mai afli si tu ceva si ma anunti. [flo]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...