Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

MONTIGNAC (204)..STIL DE VIATA NU DIETA

Recommended Posts

Da, Brindusik, am incercat  chiar azi-dimineata avocado cu usturoi deshidratat si sare. Si a fost bestial!

Cu fructele, ai dreptate, slabeam cu ele. mult timp am mancat numai fructe sera si era perfect. De la un timp nu stiu ce s-a intamplat, ca nu mai scap de burta asta umflata. si m-am gandit c-o fi de la mancatul de fructe seara. Asa ca m-am sucit. Acum mananc fructele dimineata si seara incerc sa mananc chestii cat mai uscate. nu stiu daca asta e varianta perfecta, dar incercam...

Caress, cred ca te-a sfasiat treaba asta. Eu nici nu cred ca as fi putut s-o fac.

Meniul:

MD: cafea, 1 kg de cirese

peste o ora, omleta, avocado cu usturoi si sare, ardei, salata din rucola, spanac, rosie

P: supa de pui,

piept de pui pane (eu credeam ca am scos niste pulpe la dezghetat, si cand colo era piept) fript dupa modelul lui Caress, in tigaia antiaderenta, sub capac, si date prin faina monti din ovaz, rosii coapte tot acolo, impreuna,

mamaliga din ovaz

salata de rucola, spanac, etc, la fel cala MD

C: un pumn de popcorn simplu (Am fost la circ cu Mirci si ... trebuia:)))

Asta a fost la 5.

Si gata. Va pup [flo2] [pup] [pup] [pup]

Editat de
Distribuie pe alte site-uri

Meniul de azi:

-cafea cu cofeina

MD: omleta cu ceapa verde, telemea, rosii

P: carne la gratar, dovlecei la gratar, mujdei de usturoi

G1: cirese

G2: tort monti, inghetata monti (smantana lichida, gem de capsuni cu fructoza, la aparatul de inghetata)

C: idem pranz

Mneata girls!

Ieri am tinut mesele cum trebuie, dar mi-am facut chec monti, din ala la microunde, sper sa nu fie abatere, zice-se ca e F1.

Voi ce faceti, cum sunteti?

Azi nu am nici cea mai mica idee ce voi manca!

O duminica linistita va doresc!

Buna dimineata!

Azi s-a miscat cantarul!!! Ieeeee!!! Doamne, da-i! [iartama]

Dupa 3 zile de nemancat dupa-amiaza, am 62,5. Stiu ca e putin juma de kil, dar conteaza, ptr psihic, macar.

Azi iar am mancat avocado din-ala. Ma declar fan. Merge de minune cu usturoi deshidratat.

Giulia, e conform checul tau, daca nu l-ai mancat inainte sau dupa ceva glucidic. Sa-ti fie de bine!

Azi vine mama pe la mine. N-am mai vazuit-o de un an, abia astept sa stam la taclale. De dragul ei o sa fac o prajitura cu visine, ne-monti. dar o sa ma straduiesc sa nu gust din ea.

Va pup si sa aveti o duminica faina! [pup]

Salutare!

BRINDU te rog, ai grija de tine! Nu te mai surmena atat si mai invata si tu sa spui nu!

Ieri am papat conform, pana seara, cand am avut niste musafiri si am calcat pe langa cu 3 felii mici de pizza.

Meniul de azi:

- cas

- cafea

- ardei

- ton cu lamaie

- cicoare

- ardei

- seminte de floarea soarelui.

2 intrebari mari si late:

1. crevetii aia de pe timpul lui Ceau or fi montignac? am cateva cutii si ma tenteaza f tare

2. gogosi din iaurt light, 1 ou, faina integrala, fructoza, praf de copt si tarate 50/50 oare sunt conforme pt faza I ?  le fac familionului in weekend din ou, iaurt, faina, zahar si praf de copt si salivez zile in sir pe urma, asa ca m-am gandit oare nu ar merge? sau daca renunt si la ou, ca sa fie mai light???? scuzati-mi fanteziile..... [soricel]

Floare, nu stiu despre ce creveti vorbesti, eu una sunt de pe timpul lui Ceau, da' creveti nu mancam pe-atunci, asa ca nu-ti pot raspunde. Vorba bancului, eu am venit sa va spun sa nu va bazati pe mine.

La a doua intrebare, pot. Eu zic sa pui ou, dar doar albus. Si atunci sunt conforme. Numai cu fructoza eu personal nu ma impac bine deloc. daca nici tu nu te-mpaci, poti pune niste suc de mere.

Editat de

Daca le coci la cuptor, fara grasime, sunt conforme, glucidice, din cauza iaurtului...si le poti face fara tarate.\

Daca vrei sa le prajesti, nu.Fa le cu smantana lichida sau smantana normala mai light si atunci sunt ok-si cu tarate., sunt lipidice.

Mneata!

Ieri am fost conforma, dar mi-am facut un chec la cana, e atat de simplu de facut si atat de buun!

N-as fi vrut , insa cand stau acasa mi se face pofta de dulce. In timpul saptamanii nu am problema asta.

Azi voi avea asa:

md-paine integrala cu magiun si iaurt 0

G- ceva fructe

P- ton cu salata

G-fructe

C-aici vreau sa va intreb daca e ok niste carnati la gratar, scursi de grasime cu salata de rosii si castraveti.

Orientativ cam asta ar fi.

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Adaugă...