estera Publicat Iunie 2, 2014 Raport Distribuie Publicat Iunie 2, 2014 Buna ziua tuturor!Stie careva dintre voi o metoda sigura si nedaunatoare pentru a intarzia cateva zile venirea menstruatiei?? Se apropie concediul la mare si dupa calcule imi va veni mentruatia in ultima parte a vacantei. Ar fi super daca as putea amana ciclul cu o zi-doua ..Cu drag,Estera Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Iunie 2, 2014 Raport Distribuie Postat Iunie 2, 2014 Din cate stiam, exista anumite pilule contraceptive care, daca le iei fara pauza, adica termini o folie lunara si incepi imediat alta, anuleaza cm-ul pe perioada cat le iei. Trebuie incepute deci cu mai mult de o luna inaintea datei prevazute a cm-ului. Tipul, marca si alte detalii nu le mai stiu, ca trecut ceva timp de cand nu mai iau pilula. Cred ca e simplu insa de gasit informatii pe net sau, si mai bine, la farmacie sau chiar la medic. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
QiaoBing Postat Iunie 2, 2014 Raport Distribuie Postat Iunie 2, 2014 (editat) poti sa iei progesteron dupa ovulatie. dupa intrerupere trebuie sa apara cam in 2-3 zile. intreaba ginecologul Editat de Iunie 2, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianda Postat Iunie 2, 2014 Raport Distribuie Postat Iunie 2, 2014 (editat) Nu exista metoda "nedaunatoare" pentru a provoca intarzierea menstruatiei. Nu vei face nimic altceva decat sa-ti provoci un dezechilibru hormonal care poate avea efecte mai grave pe perioada indepartata. Pune in balanta si vezi daca se merita. Editat de Iunie 2, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marion9 Postat Iunie 2, 2014 Raport Distribuie Postat Iunie 2, 2014 Cea mai sigura si nedaunatoare este un bebe :)))))))).....daca iti doresti, binenteles. Alta metoda nu stiu. Vacanta placuta! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iunie 2, 2014 Raport Distribuie Postat Iunie 2, 2014 Nu exista metoda "nedaunatoare" pentru a provoca intarzierea menstruatiei. Nu vei face nimic altceva decat sa-ti provoci un dezechilibru hormonal care poate avea efecte mai grave pe perioada indepartata. Pune in balanta si vezi daca se merita.Da,,,niciceu nu cred ca se merita 2-3 zile de concediu in plus,in favoarea (sau defavoare amai bine spus)unei dereglari hormonale cu care te poti lupta apoi citeva luni. Daca ai dureri ,poti lua un ibuprofen sau 2,mai putin daunator decit progesteronul sau stiu eu ce alt itp de anticonceptional...si ob-urile care se gasesc pe toate drumurile...si gata,ai rezolvat8cit de cit)problema. Dana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
estera Postat Iunie 2, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 2, 2014 Fetelor,am uitat sa spun ca as prefera sa fie o metoda simpla, un simplu artificiu care sa-mi intarzie menstruatia doar in acea luna, pentru o zi - doua..Nu am de gand sa ma complic cu tot felul de pastile sau tratamente care sa-mi provoace un dezechilibru hormonal.In cazul in care nu voi gasi nimic care sa ma ajute, voi recurge bineinteles la OB-uri.. cu toate ca nu am o parere buna despre ele si cel mai probabil voi avea parte de multe 'accidente' din cauza debitului mare de scurgere din primele doua zile.Ca sa intelegeti pe ce m-am bazat cand am cerut parerile voastre, am sa povestesc din experienta mea, de dinainte de a o naste pe fetita mea: aveam dureri groaznice la menstruatie, care incepeau cu putin inainte de a incepe si scurgerea. Daca luam un calmant puternic (altfel nici nu se putea) chiar din primul moment al durerii, de obicei Ibuprofen600, nu numai ca se calma durerea, dar amana si scurgerea cu o zi. Dupa ce am nascut nu a mai fost nevoie de calmante. Asa ca acum nu stiu daca iau Ibuprofen voi avea acelasi rezultat ca si inainte..Deci la genul asta de metoda ma gandeam.. Un calmant.. o aspirina.. un ceai.. :))) Speram ca cineva care a apelat eventual la un astfel de artificiu, sa-si impartaseasca experienta.Va pup! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monicabo Postat Iunie 2, 2014 Raport Distribuie Postat Iunie 2, 2014 Sincer, eu m-am descurcat de minune cu OB-urile. Am intrat in apa fara probleme, nu am avut nici un accident. Chiar si-au facut treaba. Cam 2-3 ore merge de tinut un tampon din asta, adica exact timpul cat sta pe. In perioadele in care aveam alt program, si stiam ca nu intram in apa, adica in caz de plimbari, somn etc foloseam absorbante clasice. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Iunie 2, 2014 Raport Distribuie Postat Iunie 2, 2014 La mine era cantitatea abundenta problema, nu durerile. Nu puteam intra in apa pt cel putin 7 zile. M-am dus la doctor si i-am spus care e problema si mi-a prescris norethisterone pt 2 saptamini. De atunci le folosesc cu succes la fiecare vacanta. N-am avut efecte secundare de nici un fel. Mergi si intreaba medicul de familie si bucura-te de vacanta. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Iunie 2, 2014 Raport Distribuie Postat Iunie 2, 2014 Nu vreau sa intru in polemica, dar nu cred ca a lua pilula timp de o luna-doua produce dezechilibre hormonale. Letitia, noretistherone e anticonceptional? Ibuprofenul nu am auzit pana acum sa aiba vreo legatura cu intarzierea menstruatiei, cred ca e mai degraba autosugestia. Un ceai, o aspirina, cred ca e o gluma, nu? Tot medicul sau farmacistul iti poate da raspuns la intrebare, daca intr-adevar doresti o opinie avizata. Sanatate si vacanta placuta! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.