Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cu Mocanita sau cu Trenul de Epoca

Recommended Posts

Cei care doriti sa va plimbati copiii cu Trenul de EPOCA - "Trenul Calugareni", tractat de o locomotiva cu abur, pe ruta Buc Nord - Baneasa si retur, puteti sa va rezervati locuri la tel 0749.151.056.

Trenul pleaca de doua ori pe zi din Gara de Nord., In jur de ora 11 si ora 17 in perioada 11 - 15 iunie.

post-22998-0-75848800-1401973845_thumb.jpg

Iar in Piata muzeului CFR de pe Calea Grivitei nr 193B, in perioada asta, la fiecare 30 min, se pot face plimbari cu "Mocanita Bucurestiului".

post-22998-0-45699000-1401973885_thumb.jpg

Actiunile fac parte dintr-un program cultural educativ de promovare a istoriei caii ferate si a trenului - cel mai prietenos mijloc de transport cu mediul.

Sa va bucurati!

Editat de
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

vineri, am rezervat 6 locuri la clasa I .. mi se spune ca vagoanele is de 6 locuri. zic: perfect atunci..

daaaarrr, cind am luat biletele ce sa vezi? nu ca sint la cl.2... treaca mearga, dar le au impartit 2 haist, 4 cea!

sper ca din dezamagire sa mi mai ia plimbarea propriu zisa...

AM FOST! AM FOST! AM FOST!

impresionant. totul: si expozitia de locomotiveee si  vagoanele trenuletului (am calatorit cu clasa a 3-a.. taaareee faain) si.. totul. copii au fost incintati, nu stiu daca la fel ca mine, dar le-a placut.

cred ca cei de la cfr nu s au asteptat la atitia doritori, ce liste? cum sa i dai jos pe cei ce nu aveau belet?

tare fain!

multumesc alinuk

Da, eu am fost pe faza si imediat ce am vazut subiectul am dat telefon si am facut rezervari, in 2 zile consecutive: una la clasa a 2-a pentru 31 copii, colegii de clasa a baiatului meu, urmatoarea zi am rezervat 20 bilete la clasa a 3-a pentru colegii de after-school ai baiatului meu. Copiii au primit extrem de incantati cadoul de sfarsit de an. Inainte de plecare, de la doamnele invatatoare au primit informatii despre trenul Calugareni, istoria lui, istoria CFR, au vizionat la clasa cateva filmulete si imagini.

In prima zi a fost civilizat, ordonat, cald tare insa cantecul si voia buna ne-a insotit tot drumul, dus-intors.

A doua zi, probabil si datorita mediatizarii evenimentului, am gasit vagoanele pline de domni si doamne, cred ca pensionari nostalgici, care nu voiau in ruptul capului sa coboare, chiar daca n-aveau bilet.

In cele din urma, ne-am strecurat toti, am stat si in picioare, fiindca nu degeaba am ales clasa a 3-a de transport, sa vada si copiii conditiile de calatorie cu trenul ale bunicilor.

Daca in prima zi am avut surpriza sa calatorim impreuna cu Andu si Teo de Alinuk, a doua zi, tot surprinzator, am calatorit impreuna cu Tora si Ana !!! Vorba Torei " ce mica e lumea..." si vorba Alinukai " nimic nu e intamplator ".

In vacanta de vara am planificat sa vizitam in grup si muzeul CFR .

In numele a aproape 50 copii, multumim mult pentru acest eveniment , Alinukai pentru ca ne-a informat si domnului Iulian pentru ca a gasit solutii rapide si a impacat pe toata lumea.

post-53402-0-52956000-1402670800_thumb.jpg

post-53402-0-06237400-1402670821_thumb.jpg

post-53402-0-59009100-1402671025_thumb.jpg

post-53402-0-04289000-1402671062_thumb.jpg

post-53402-0-54743000-1402671778_thumb.jpg

Editat de

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...